G-punkt massage – med lækre Onda

 


G-punkt massage og stimulation er blevet et must for mange kvinder. Læs min test og absolutte anbefaling af G-punkt stimulatoren Onda – det indtil videre bedste produkt i genren.

Min Onda fra Lora Dicarlo er fundet her

G-punkt massage – min første oplevelse

G-punkt massage stiftede jeg første gang bekendtskab med, da jeg var omkring 19 år gammel. Jeg boede på daværende tidspunkt i London og arbejdede som model, og havde en sød, sød irsk kæreste. Der var et par år ældre end mig. Og han havde rigtig god erfaring med at give G-punkt massage. Dog uden egentlig og sætte ord på, hvad han nu gjorde. Han gjorde det bare – og hver gang, der blev jeg lige forskrækket. For lige om lidt, sådan følte jeg det, så tisser jeg i hans seng, og det går jo bare ikke. Så hver eneste gang, han brugte sine fingre på den måde på mig, så fik jeg også stoppet ham. Uden at vide det mindste om, hvad jeg i sidste ende kunne have fået ud af det. Hvis jeg altså nu bare havde slappet af med det og ladet tingene udvikle sig.

Mest effektive G-punkt stimulator

Efter jeg er blevet mere voksen og seksuelt moden, har jeg heldigvis fået et helt andet og mere positivt syn på massage-formen og de orgasmer, den kan fremkalde hos os kvinder. Ligesom jeg i årenes løb også har testet og anmeldt endda rigtig mange G-punkt vibratorer og ditto dildoer.

Tjek Mill´s anmeldelse af en anden skøn g-punkts vibrator her

Men denne her, min helt nye i genren, Onda fra Lora Dicarlo, er til dato nok den meste fed og effektive af slagsen, jeg nogensinde har haft og prøvet.

I princippet minder sexlegetøjet af både udseende og udformning om de G-punkt vibratorer, vi alle kender. Altså et stykke sexlegetøj med et lidt smalt skaft nede for enden. Mens den del, man placerer oppe i vagina, er noget tykkere. Samt har en forhøjning, der rammer og stimulerer G-punktet, når man benytter produktet.

G-punkt massage med Onda – køb den her

En vigtig og væsentlig afvigelse ved G-punkt vibratoren Onda fra Lora Dicarlo er dog, at der sidder en lille ”dut”, der kører frem og tilbage inde under silikone overfladen. Hvorved den stimulerer og masserer G-punktet. Frem og tilbage, igen og igen og igen. Nøjagtig som når en partner benytter en finger eller to på G-punktet af en. En G-punkt massage, jeg kraftigt kan anbefale.

Super lækkert design og materiale

Inden jeg dog kom så langt med vibratoren, skulle jeg naturligvis lige sætte mig ind i, hvordan den fungerer. Ligesom jeg skulle lære om de ret fede features, sexlegetøjet er designet med.

Et er naturligvis selve formen, altså designet af produktet. Der er super lækkert og tjekket. Ligesom bunden af Onda er ret bastant. Der gør sexlegetøjet 10 gange nemmere at benytte. Samtidig er adgangen til knapperne, hvor man styrer produktet, super nemme at komme til.

Se alle produkterne fra Lora Dicarlo lige her

Herudover kan man vælge, om ens G-punkt massage med ”dutten” skal gå hurtigt eller langsomt. Sidst men ikke mindst, der måske er det allermest fede, er, at man selv kan bestemme HVOR på G-punktet, stimulationen og massagen skal foregå. Fortil, bagtil eller på midten. Der med garanti gør, at mange, mange flere kvinder end ellers vil kunne få maksimal ydelse og fornøjelse ud af dette her produkt. For når Onda sexlegetøjet først er på rette plads oppe i vagina, så kan man 100 procent selv styre og bestemme hvor, hvornår og hvor længe, man nu ønsker at bliver masseret og stimuleret.

Massage og vibrationer på samme tid

Man kan også sætte G-punkt produktet til at vibrere, mens den samtidig masserer en. En super fed funktion, man naturligvis (også) bør teste af på egen krop. Helt personlig, kunne jeg dog godt have ønsket mig bare en lille smule mere kraftige vibrationer. På den anden side, så har jeg ikke det store behov for at krydre G-punkt stimulansen med vibrationer. For mig er det mere end rigeligt med denne her ”dut” aka lille ”rulle”, der kører frem og tilbage. Ikke mindst fordi, modsat tidligere lignende produkter, så stikker ”dutten” nemlig rigtig meget ud. Der giver et rigtig godt tryk på G-punktet. Og tro mig: Man opnår nøjagtig den samme lækre fornemmelse, som når ens partner bruger sin finger eller fingre på en. Uden at man behøves at gøre mere end at sætte produktet op på rette plads, og så ellers fyre op under sexlegetøjet.

Du kan købe din egen Onda lige her

Kombiner eventuelt med klitoris stimulation

G- punkt massageren Onda fra Lora Dicarlo er udstyret med en start-knap, der er placeret på forsiden af produktets fod. Hold denne inde, indtil den lyser, flasher. Desuden, som sagt, kan man helt efter behov indstille massage-delen. Her kan man vælge imellem 10 forskellige hastigheder. Hertil kommer muligheden for at krydre med 10 forskellige typer af vibrationer. Yderligere krydret med en lille booster-knap der styrer, hvor ”dutten” helt nøjagtig skal massere på ens G-punkt.

Se en lille video om Onda her

Da jeg testede produktet, skete det både med og uden stimulation af klitoris. Sikkert er det dog, er jeg helt overbevist om, at en del kvinder sagtens kan opnå orgasme via udelukkende at benytte Onda. SÅ fed og lækker er nemlig massagen og stimulationen, når man først giver sig hen til den.

Mens andre formentlig skal have stimuleret klitoris imens. Her testede jeg Onda sammen med et andet lækkert stykke sexlegetøj fra Lora Dicarlo: Klitoris stimulatoren Baci. Der er formet som et lille ”æg”, og som ellers fungerer på samme måde som en Womanizer klitoris stimulator.

Baci kan du læse meget mere om her

Dansk præcisions vibrator

Sidst men ikke mindst, så testede jeg min G-punkt massage med Onda sammen med danske Sinfuls præcisions vibrator til stimulation af klitoris. Et langt snudedyr, der er udstyret med en blød og bøjelig og vibrerende tip. Der også er mega lækker at benytte. Ved hjælp af begge klitoris produkter, naturligvis krydret med Onda, opnåede jeg lynhurtigt orgasme.

Så om man er til Womanizer stimulatoren eller mere til klitoris vibratoren, så er begge varianter super nemme at benytte sammen med G-punkts massageren og stimulatoren Onda.

Læs anmeldelse af min yndlings fra Lora Dicarlo her

Onda er desuden et stykke sexlegetøj, jeg ikke har i sinde at pakke væk. Nej, den ryger fluks ned i skuffen til de andre favoritter i samlingen, kan jeg godt love.

Husk at benytte godt med glidecreme

Onda er genopladelig, og der følger en magnetoplader med. Og husk nu at benytte godt med glidecreme, når sexlegetøjet skal placeres oppe i skeden, og brug også altid en vandbaseret en af slagsen. Selv testede jeg G-punkt sexlegetøjet sammen med Sinfuls anal lubricant fra shoppens Kaerlig serie. En økologisk, god og vandbaseret glidecreme, jeg personlig holder rigtig meget af at benytte – sådan mere eller mindre til det meste!

Køb Onda her

Fakta om Onda

Producent: Lora Dicarlo

Materiale: Medicinsk silikone og ABS plast

Antal styrker: 10

Positioner for massage: 4

Genopladelige: Ja med USB

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Noget høj pris

Fordele: Den bedste g-punkts massage på markedet!

Ulemper: Larmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud