Parboks med effektiv klitoris stimulator

 


 Boksen indeholder både en effektiv klitoris stimulator med trykluft teknologi til hende og et japansk onani æg til ham.

Danske Lamourbox holder stilen med december og juleboksen anno 2019. Samtidig er årets seks månedsbokse en del mere målrettet bestemte grupperinger end tidligere – der kun er super positivt!

December L’amourboxen, med klitoris stimulator kan bestille her

Effektiv Klitoris stimulator fra Romp

Det er ikke mere end to måneder siden, jeg kom hjem fra årets store fagmesse med sexlegetøj nede i Hannover. Hvor jeg blandt andet var til et kæmpe stor arrangement hos sexlegetøjs giganten WOW Technologis, der står bag brands som Womanizer og We-Vibe. Her lancerede WOW et nyt low cost brand, der hedder Romp – og lur mig, om ikke der er et produkt fra Romp i den nyeste udgave af danske Lamourbox, altså juleudgaven af Lamourbox anno 2019. Der helt seriøst er rimelig tjekket.

Free benytter sig af trykluft teknologi

Sexlegetøjet fra Romp, der er henvendt os kvinder (og som altså gemmer sig i månedens parboks), er blevet døbt Free – og hvad er Free så? Jo, det er en helt ny udgave/version af en såkaldt klitoris stimulator. Der nøjagtig, som fx berømte Womanizer og Satisfyer, benytter sig af den samme puste-suge-trykluft-teknologi i forbindelse med en super målrettet stimulation af klitoris.

Free er et lille mørklilla og fint produkt – og er samtidig en såkaldt rejseudgave med et lille beskyttende låg, så man kan have sit sexlegetøj med på rejsen.

Klitoris stimulator med en ret lille hul

Klitoris stimulatoren er udstyret med et forholdsvist lille hul, man placerer rundt om klitoris – der for nogen måske godt kan være en smule irriterende i forbindelse med at opnå denne her 100 procent berøringsfri stimulans, de her produkter ellers slår sig op på og evner.

Med hensyn til hvordan, klitoris stimulatoren bearbejder klitoris, så taler vi altså denne her meget effektive og skånsomme trykbølge teknologi – der giver en følelse af, at produktet suger sig en lille smule fast, for så atter at slippe igen. Der simpelthen bør og SKAL opleves, hvis du ikke allerede har prøvet det.

Free fra Romp er super nem at betjene. Man skruer op og ned for stimulationen via en plus- og minus-knap – og ved at holde plus-knappen inde, så får man produktet til at arbejde, og så kan man ellers bare køre derudaf.

Læs mere om de forskellige bokse her

Kør bare sexlegetøjet pænt op i gear

I og med, som sagt, at suge-puste-hullet er lidt mindre i forhold til andre typer af klitoris stimulatorer, der benytter sg af trykluft teknologi, så kan man med denne her, er min erfaring, faktisk godt klare, at den kommer pænt højt op i gear, når man benytter den på sig selv. Eller hvis en anden bruger Free på en. Og jo højere, man skruer op, jo kraftigere bliver trykbølgerne naturligvis også – der er fedt for en del. Men forsøg dig nu først lidt frem. Som altid gælder det jo om at lære sit nye stykke sexlegetøj godt at kende.

Produktet her er også genopladeligt – og selv om det i princippet er et såkaldt low cost stykke sexlegetøj, så er det altså så langt fra den oplevelse, man har, når man først får det i hånden. Free er nemlig et pænt godt og effektivt produkt.

Boksene tilpasses forskellige kundegrupper

Denne måneds boks fra Lamourbox, som jeg nu har fået, er primært henvendt par. Men sådan er det nødvendigvis ikke for andre, der abonnerer på ordningen. Lamourbox er nemlig blevet rigtig gode til at tilpasse sine kasser/bokse til de forskellige kundegrupper.

Er man fx singlekvinde, så har man nok ikke den store lyst til eller behov for et onani-æg, der udelukkende er henvendt mænd. Og sådan hele vejen rundt, der kun gør de her danske bokse med sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter endnu mere tiltalende og indbydende end tidligere.

Japansk onani æg til manden

Nå, men jeg, da jeg modtager en parboks, har denne gang altså også fået et Tenga onani æg, der udelukkende er henvendt manden. Vi taler et lille silikone-æg, der er super strækbart og fleksibelt, og som er super populært til at krydre onanien med hos mænd over hele verden.

Ægget kommer med en masse glidecreme, da brugen af netop godt med glidecreme på alle måder optimerer fornøjelsen ved at benytte netop denne form for produkter henvendt mænd.

Desuden medfølgende der i boksen også en organisk og økologisk glidecreme, der stammer fra Tyskland – og er der et land, hvor man seriøst går rigtig med op i økologi og sundhed, så er det altså netop Tyskland, kan jeg fortælle.

Bestil din og jeres egen L’amourbox lige her

Små stene til brystvorterne

Sidst men ikke mindst, i denne december- og juleboks, finder man en mega sød ting. Nemlig et par små ”klistermærker” med meget små og smukke stene, til at sætte rundt om sine brystvorter. Altså brystsmykker. Der er en lille smule hyggeligt, synes jeg. Især hvis man ønsker at shine sig lidt op for sin partner eller nu ham, man ønsker at imponere lidt ekstra.

Smykker man passende kan bære inde under lingeriet, fx nytårsaften. Jeg gemmer i hvert fald mine til den sidste aften på året – som jo bekendt er lige om lidt.

Lamourbox, helt generelt, kører sgu fortsat med klatten. Det er altid ret fede produkter, de kommer i deres månedsbokse. Derfor er det nu også snart lang tid siden, jeg har vendt tommelfingeren nedad – og gør det altså heller ikke i denne ombæring.

Tværtimod!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud