Sund og Sexet glidecreme til helkrops pleje

 


Sund Sex dækker over mange ting. Herunder at man (også) sørger for at pleje intim området. Denne grønne, økologiske og veganer venlige glidecreme fra Yes er perfekt til – er min helt personlige oplevelse.

Veganer glidecreme til sund sex, har jeg fundet her

Sund sex – og pleje af intim området

På min blog her kan du erfare, at et af mine citater lyder som følgende: Onaner dig smuk. Eller hvorfor lide for skønheden, når du kan onanere dig smuk? Dermed ikke sagt, at det hele, denne gang, skal handle om sund sex, sexlegetøj og onani. Slet ikke! Her er nemlig et produkt, et glidemiddel, jeg i nemlig lige så høj grad vil kategorisere som et skønheds- og plejeprodukt.

Skønhed for mig, det handler om hele kroppen. Her handler det ikke udelukkende om at pleje sit ansigt og hår og fx barbere ben. Og/eller spise rigtigt og træne nok og på den rigtige facon.

For mig, helt personligt, handler det (også) meget om at passe på og pleje de nedre regioner.

Altså sit køn. For nu at være lidt mere specifik.

For at få et dejligt og sundt sexliv, gerne hele livet igennem, så er det nemlig lige så væsentligt, når man er kvinde, at holde sine kønslæber og sin vagina sund, stærk, smidig og lækker. Sådan tænker og agerer jeg i hvert fald selv.

Læs om mærket YES som står bag veganer venlige produkter

Kønsbehåring kan give gener

I dag, altså her i 2020, er vi mange både mænd og kvinder, der barberer os forneden. Da vi helt enkelt ikke ønsker at have specielt meget hår i den region af kroppen. Og som regel gør man det ikke udelukkende af rent kosmetiske årsager. Kønsbehåring kan nemlig også agere grobund for

en række gener og ubehageligheder. Hvorfor netop denne her daglige pleje også er pænt vigtig.

Af samme årsag har jeg hen over foråret og sommeren været på jagt efter nye produkter, der både er egnet og velegnet til at yde denne her pleje af intim området.

Læs om veganer venlig sexlegetøj her

Fx i forbindelse med det daglige bad. Eller når man skal trimme eller barbere sin kønsbehåring.

For de fleste af os er det nemlig både vigtigt og rart at både vide og føle, at man også gør noget godt og lækkert for sig selv under bæltestedet – i den genre!

Veganer venlig glidecreme

Lige nu og her, der ønsker jeg at sætte fokus på denne lidt særlige glidecreme. Fra et mærke aka brand, der hedder Yes. Og det, der kendetegner Yes, det er, at deres produkter er økologiske. Samt også vegetar venlige – hvis der da er noget, der hedder det. Ligesom enkelte af Yes produkterne rent faktisk også er veganer venlige. Så her går man hele den grønne og sunde vej.

Lige præcis denne her glidecreme, jeg i dag selv benytter, den er rent faktisk veganer venlig.

Køb din veganer venlige glidecreme lige her

Herudover er Yes glidecremen yderligere tilsat en række grønne og sunde ingredienser, der hjælper til med at fugte og pleje huden i de områder, man nu engang smører. Fx kønslæberne samt slimhinderne indvendig i vagina, når produktet benyttes i forbindelse med sex.

Og da produktet er oliebaseret, så varer den lubrikerende effekt helt naturligt også noget længere i forhold til fx at benytte en vandbaseret glidecreme, der som regel ret hurtigt tørrer ud.

Yes glidecremen hjælper desuden på vaginal tørhed, hvis man skulle opleve og/eller døje med det. En del af os kvinder, blandt andet i forbindelse med overgangsalder, kan opleve. Lige som vaginal tørhed kan være forårsaget af forskellige former for medicin mv.

Ekstra fræk glidecreme – sådan da!

Nogen vil måske synes, at denne her glidecreme rent faktisk er ekstra fræk. Altså ikke af udseende, men når det derimod kommer til indholdet. Glidecremens konsistens er ikke så fast, men derimod ret flydende. Og såvel farve som konsistens minder om – ja, om sæd. Altså dog kun af udseende. Som dog forhåbentlig ikke afskrækker. For vi er naturligvis altså ovre i noget helt, helt andet.

Læs artikel om veganer trends 

Yes glidecremen er heller ikke klistret. Som man i mange tilfælde fx kan opleve med en vandbaseret en af slagsen. Her taler vi derimod om en meget fed olie, der er nem at smøre og dosere med. Og då dufter den altså en smule af hø. Der umiddelbart ikke lyder specielt sexet.

For eget vedkommende tænker jeg dog ikke specielt over duften. Hvis jeg i altså ikke lige har snuden helt nede i den. Smagen, må jeg også lige nævne, er heller ikke den mest fantastiske. Så der er nok ikke lige denne her glidecreme, man bør finde frem, hvis man primært påtænker at dyrke oralsex.

Sund sex og grøn pleje af kønslæberne

Til den daglige pleje, helt generelt, hvor man tager en lille smule på fingeren og fx smører sig selv nede mellem kønslæberne. Måske også lidt oppe i skeden. Der er produktet ret så effektivt.

Du kan købe din egen Yes glidecreme lige her

Og det er bestemt ikke nødvendigt og smøre på daglig basis, men måske i om-egnen af hver anden eller tredje dag. Som giver en super dejlig og blød følelse. Specielt på kønslæberne, er min erfaring. Så vi taler altså om et produkt, en grøn og sund og lækker (synes jeg) glidecreme, der – naturligvis, fungerer super fint som effektivt glidemiddel i forbindelse med sex. Men som altså også kan benyttes som et – ja, som et økologisk og endda vaganer venligt hudplejemiddel nede mellem benene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud