Test af orgasme serum – og de virker skisme!

sponsor1


orgasme

Test af orgasme serum til kvinder – og de virker rent faktisk efter hensigten. 

Generelt er jeg en smule skeptisk af natur, indrømmer jeg gerne. Så når producenterne af de her cremer og olier, jeg og Manden nu har testet fire af, højt og helligt lover, at en påsmøring kan gøre en ekstra sensitiv og pænt seksuel opstemt, så har jeg ærligt talt tvivlet ikke så lidt. Samtidig har jeg tidligere være en lille smule ”bange” for de ”flydende mirakelmidler” til os kvinder. For når lakrids, mentol, pebermynte og ikke mindst chili opleves vildt stærkt i munden, hvordan må det så ikke være at påsmøre en olie eller creme, der indeholder de samme ingredienser, mellem benene? Hvor man er noget mere følsom end noget andet sted på kroppen.

Men, men, men, man kan jo tage fejl – og det har jeg virkelig gjort i dette her tilfælde.

I forbindelse med denne her test af fire forskellige former for ”orgasme-serum” er jeg seriøst blevet omvendt – og bruger nu rigtig gerne flere af de her produkter. Til glæde og fornøjelse for både jeg selv og min mand. de flydende lystforstærkere virker, helt overordnet, langt hen ad vejen efter hensigten. Man bliver uden tvivl noget mere følsom og sensitiv end ellers, og samtidig skal der også en del mindre stimulation end ellers for at komme hele vejen i mål, altså opnå orgasme.

Orgasme serum aka flydende sexlegetøj

Desuden, har jeg og Manden i forbindelse med testen fundet ud af, er olierne og cremerne flydende sexlegetøj i sig selv. Man med stor fornøjelse kan benytte i forbindelse forspil og/eller efterfølgende seksuel aktivitet, eller måske ”bare nøjes med” at sexlege med uden andet og mere. Brugen af de her olier og cremer er også ret så terapeutisk for parforholdet, samt kan ikke mindst booste partnerens selvtillid. Hvis han altså har brug for et sådant. For hvad han evner med sine fingre, tungen og/eller penis bliver pænt forstærket, når en portion orgasme-serum først er blevet påsmurt.

Jeg vil dog helt klart anbefale, at man tester sit nye lyst-serum på fx indersiden af låret først. Hvor man er forholdsvis sensitiv. Det er nemlig noget skidt at smøre sådan en omgang chili eller andet kraftigt virkende direkte på klitoris, for to minutter senere at finde ud af, at man altså ikke kan tåle olien. Selv har jeg dog intet negativt eller ubehageligt oplevet i forbindelse med brugen af disse fire lystforstærkere, vi nu har testet.

Om du ligefrem kan blive decideret afhængig af de her produkter, tør jeg ikke svare entydigt på. Men de bør vel også kun benyttes som et ophidsende krydderi – om man hygger solo eller sammen som par.

Og så til testen. Hvor vi i sidste instans endte ud med to favoritter, der er sådan nogenlunde lige anbefalelsesværdige. 

zestra(Favorit)

Zestra – flydende ophidselse

Zestra, der er det helt store hit i blandt andet USA, bryster sig af at være et supermiddel henvendt os kvinder. Og langt hen ad vejen er det også rigtigt. Selv kan jeg fx rigtig godt lide, at olien ikke er så stærk/kraftig. Når den berømte Zestra-rush indtræffer, så bliver man heller ikke ”brændt af”. Z-olien varmer og ens sensitivitet øges betragteligt, og Manden skulle yde langt mindre end normalt for at få mig i mål.

Det anbefales at man smører/masserer olien direkte på klitten og skamlæberne i 3 – 5 minutter, inden man for alvor begynder at lege. I den forbindelse kan ens partner meget passende give en kærlig hånd med i projektet. Zestra er et 100 procent naturligt produkt sammensat af essentielle olier fra naturen, et grønt og naturligt produkt. Indeholder blandt andet vitamin C, E og primula-olie.

Emballage:

Lidt spøjs emballage: Grøn med pink stribe. Jeg er helt med på, at man hentyder til naturen, men særlig køn er ”indpakningen” af olien altså ikke. Lad dog være med at skue hunden på hårene. Indholdet er nemlig helt i top.

Virketid: Virker på mig efter cirka 5 minutter, og virkningen holder i 8 – 10 minutter. Hvorpå man efter lyst kan vælge at smøre mere på, igen og igen. Jeg fraråder at man dyrker oralsex, når man har smurt med Zestra. Det får nemlig effekten til at fordufte.

Duft og smag: Zestra har en meget kraftig lugt. Ikke duft, men lugt. Lugten fylder en del, og smagen er også en smule kemisk.

Konklusion: Virker rigtig godt på mig. Virkningen overskygger helt klart generne ved lugten.

Pris:  129,00 kr for tre breve (nok i et brev for mig at komme et par gange). Zestra er fundet her

 

orgasme(Favorit)

Aphrodisia fra Bijous Indiscrets– delikat og virkningsfuld

Denne creme/balsam var jeg helt fra begyndelsen endda meget rolig ved. Producenten skriver nemlig på indpakningen, at cremen (en meget fin af slagsen) er helt fri for parabener og ikke testet på dyr. Der er meget positivt i min bog. Jeg fik da også en lidt lækker oplevelse fra starten af. Aphrodisia kommer nemlig i en lækker indpakning, en meget flot flakon, og påsmøringen er delikat i form af en lille, fin applikator. Og så ligner Aprodisia flakonen til forveksling en mascara.

Jeg har dog lidt svært ved sådan helt at forklare, hvad cremen gør ved mig. For umiddelbart kan jeg ikke ”mærke den”. Men pludselig, efter påsmøring, er jeg i stand til at opnå en endda meget kraftig orgasme. Har med cremen endda også oplevet en blanding af klitoris- og vaginal orgasme, og udelukkende ved at blive stimuleret vaginalt. Så er også god til indvendig brug – også selv om cremen faktisk frådes til indvendig brug. Indeholder blandt andet gensing, arginine og zorbitol.

Virketid: Virker efter 3 – 4 minutter, og når virkningen aftager, kan man igen og igen smøre mere på for yderligere og længere virkning.

Duft og smag: Meget lækker og mild parfumeduft, men smager lidt af gammeldags LUX håndsæbe. Så jeg anbefaler ikke produktet i forbindelse med oralsex.

Konklusion: Er min favorit på lige fod med Zestra. Selv om Aprodisia smager mindre godt, mildest talt, så overskygger virkningen helt klart denne ulempe. Er desuden meget prisvenlig.

Pris: 109,00 kr (13 ml) Aphrodisia balm er fundet her

 

exquiz-hot-pleasure-lakrids-chiliIntimolie Hot Pleasure fra Exquiz

Denne intimolie fra Exquiz er først og fremmest beregnet til brug ved oralsex. Og den er ikke til sarte piger – eller sarte drenge. Olien er nemlig med chili, og chilien er pænt effektiv. Umiddelbart vil jeg mene, at det er chilien der varmer, mens lakridsen i produktet står for smagen og duften. Personligt er jeg ikke synderligt sensitiv, men man skal altså forberede sig på, at denne lystolie har en hot virkning – at det bliver en hot omgang. Men Exquix-olien virker altså. Oralt opnåede vi orgasme til mig, og endda noget hurtige end normalt. Så også dette produkt virker helt efter hensigten.

Virketid: Kunne ikke mærke en virkning, før Manden kom til med munden. Men så virkede olien altså også – og i lang tid efter påsmøring.

Duft og Smag: Exquiz-olien er med og dufter af lakrids, og chilien gør den pænt stærk. Ikke kun mellem benene på kvinden, men også i munden og på tungen af partneren, der giver oralsex. Så er ikke for alt for sarte piger og drenge.

Konklusion: Virker 100 procent efter hensigten. Hjalp også Manden til ikke at blive alt for øm i kæberne af ”overanstrengelse” – og jeg selv til at komme i mål hurtigere end normalt ved oralsex.

Pris: 149,00 kr (10 ml) Hot pleasure er fundet her

 

viva_tube_10mlViva Cream – en lidt for kold cocktail

Udover at de her lystcremer og lystolier rent faktisk virker efter hensigten, så har jeg via testen også fundet ud af, at jeg helt personligt er til de varmende frem for kølende produkter i kategorien. Og Viva Cream, som er med mentol og pebermynteolie, er helt klart en af de kølende af slagsen. Som desværre ikke giver mig det samme rush og ophidselse som de tre ovenstående. Viva-cremen er en smule for kold cocktail til min smag. Men da vi jo ikke er ens, så vil andre kvinder formentlig kunne få større glæde end mig af denne. Viva er desuden klart billigst i test.

Virketid: Virker meget hurtigt, og kan mærkes i lang tid efter påsmøring.

Duft og smag: Der er lidt Fisherman’s Friend over denne lystcreme, som også dufter pænt meget af mentol.

Konklusion: Er ikke min kop the, er en lidt for kold cocktail. Klart billigst i test.

Pris:  30,00 kr (10 ml) Viva creme er fundet her

 

———————————————————————————————————————————–

 

One thought on “Test af orgasme serum – og de virker skisme!

  • september 1, 2017 at 6:37 am
    Permalink

    Hvordan virker de på manden?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud