Chokolade Kunst på det levende lærred.

poeme-dark-chocolate Nu ikke blot nyder jeg et indbydende stykke chokolade eller 10 ud på aftenen, når jeg og fruen, Joan, skal hygge med en god film eller serie i tv. Vi er dæleme også begyndt at intim lege med den smagfulde og søde dessertspise – og tager med jævne mellemrum endda smørechokoladen med op i sengen. Dog ikke lige uden først at dække sengen effektivt af med plastik, som når man fx leger med massageolie. Ellers kan man ret hurtigt, jeg taler af erfaring, komme til at svine både dyner og lagner til med det spiselige ”sexlegetøj”.

Vi har fundet Bijoux Indiscrets Chokoladen her

Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate  er en rigtig fin måde at få fyret op under de frække lege på.

En (sukker)sød og sexet facon at vokselege med hinanden på, uden at det nødvendigvis dog behøves at blive til mere end til netop lidt kinky chokolademaling på nøgne kroppe.

I situationen betyder det så mindre, kan jeg godt love, om ens håndskrift er mere eller mindre fantastisk eller ej. Min egen af slagsen er fx helt ude i skoven.

Under alle omstændigheder er det nemlig vildt pirrende og underholdende at påføre smørechokoladen rundt om på hustru-Joans krop – (surprice, surpice!) som hører blandt mine klart foretrukne maleflader.

For efterfølgende, ikke at forglemme, atter at udviske de spiselige mesterværker med tungen og læberne igen. Og nej, jeg er ikke i nærheden af Van Gogh, når jeg svinger den medfølgende fjerpen på det levede lærred. Men bare man hygger sig og har det skægt sammen undervejs i tegne/male-processen – og det kommer man dæleme hurtigt til, tør jeg godt skrive under på. Endda med sirlig chokoladeskrift.

chokoladePenslet i chokolade fra top til tå

Oven i den mere ”kunstneriske” dimension af at pensle Joan ind i mørk og smagfuld chokolade fra top til tå, så handler den erotiske leg med Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate også om at udfordre mig selv – og samtidig Joan med. For hvor ”vover” jeg næste gang at pensle hende med chokolade, for efterfølgende at slikke godterne i mig?

Imens Joan, der indtil videre ”kun” har været den modtagende part, heldigvis synes det har været mindst lige så spændende og pirrende. I høj grad på grund af, at vi på forhånd har indgået den aftale, at vedkommende med fjernpennen, altså lille mig, styrer gamet 100 procent.

Jeg må pensle, hvor jeg vil – basta.

Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate  kommer i et smukt og æstetisk ”blækhus”. Hvor blækket, heldigvis da, er fravalgt til fordel for mørk og smagfuld smørechokolade. En spiseligvenlig og smagfuld ”maling”, der er rigtig nem at påføre huden. Og ja – den smager af chokolade, fakstisk meget af chokolade. Den indeholder da også rigtig kakaosmør.

Perfekt til kæresteparret – og det mere satte ægtepar som os, der tænder på lidt mere kreative og levende forspil, hvor man med garanti får sig et godt og sundt grin oven i hatten undervejs i processen.

Bijoux Indiscrets Poeme Dark Chocolate kan købes her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud