Erotisk forspil med hampeolie bodymist

 


Jeg elsker at forkæle og pleje min hud – og har nu kastet min kærlighed på body-mist sprayen ”Naked In The Woods” fra brandet Earthly Body, der kan fungere som et erotisk forspil i sig selv.  

Jeg har fundet min HEMP SEED MIST her

Som de fleste af jer nok allerede er klar over, så fylder sexlegetøj absolut mest her inde på bloggen. Mange af jeg ved nok også, at jeg altid har gået rigtig meget op i at passe og pleje min krop.

Ikke mindst min hud, og tidligere har jeg haft blogget om det her mærke, der hedder Earthly Body  Et amerikansk brand, der producerer økologiske naturprodukter baseret på hampefrø-olie, altså olier udvundet af hampefrø.

Erotisk forspil via krops-forkælelse

Det, der er helt specielt ved Earthly Bodys produkter er, at de netop er baserede på de her naturlige olier. Videnskaben har bevist er ekstra gode og sunde for kroppen og for huden. Blandt andet i forhold til fx hudens aldringsproces, fugtbevaring i huden mv. Desuden indeholder hampeolien en hel masse super essentielle fedtsyrer, huden har meget nemmere ved at optage og fx benytte anti-inflammatorisk.

Og super vigtigt: De her hampefrø, Earthly Body bruger i deres fremstilling, har naturligvis fået fjernet alle spor af THC – som er den ingrediens i frøene, der i forbindelse med rygning mv. gør os skæve/påvirket. Så nej, du bliver ikke skæv af de her produkter.

Du kan købe Body misten fra Earthly Body her

Jeg har fået et nyt pleje-flip!

Personligt har jeg fået et lille flip omkring mit faste aftenritual, når jeg har været i bad. Hvor jeg tidligere ikke ville påføre min hud meget andet end en fugtighedscreme af en god kvalitet.

Men så var det jo, at jeg fik denne her såkaldt bodymist. Der bare er så super lækker og velduftende og dejlig at benytte, når man lige har været i bad.

Så mit aftenritual efter badet går nu i stedet nu på at frembringe en sky af hampefrø-olie-mist – og så lige så langsomt gå en tur igennem duft-skyen. Og hver gang, jeg har gjort det, så bliver det da også bemærket positivt derhjemme. ”Uhmmm, har du nu taget den der spray på igen!”

Naked In The Woods

Denne variant, jeg har fået og prøvet, hedder intet mindre end ”Naked In The Woods” – og er bare så super frisk og dejlig, med et pift af citrus. Og næsten bedst af alt er, at jeg selv bare får det så mega lækkert i både krop og sjæl, når jeg selv synes, at jeg dufter godt.

”Naked In The Wood” er helt klart også perfekt som en helkrops-spray, inden man kryber ind under dynen til ham den dejlige derhjemme. Lad os bare kalde det en lidt speciel og særlig form for erotisk forspil, som mere eller mindre, i hvert fald for mig, virker hver gang.

Du kan købe alle dufte fra Earthly Body her

Naked In The Wood – nu også hver morgen

Faktisk er jeg også begyndt at benytte min ”Naked In The Wood” mist hver morgen, som en omgang frisk spray til håret. Det kan Manden heldigvis (også) godt lide. Det er ret så hyggeligt, synes han. Dette her med, at vi i løbet af dagen giver hinanden en krammer, og hvor han så kan dufte misten i mit hår. Og det er ikke noget, der hverken irriterer hår eller hovedbund, eller får mit hår til at fedte.

Tidligere, som sagt, har jeg benyttet og testet en række andre produkter fra Earthly Body bla. barberings creme– du kan læse om her , og fremadrettet vil jeg helt sikkert også blogge om nogle af de andre lækre produkter fra det her natur-brand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud