Klitoris orgasme – nøglen til hendes allerhelligste

sponsor1

Klitoris orgasme med en super lækker mini vibe.

Jeg har virkelig haft mange mini-vibers til test og anmeldelse, især her i de sidste 4 – 5 år, og selv om de er super fine mange af dem, så kan de i sidste ende ikke ret meget – altså når det virkelig gælder.
De kan vibrere, jaaaaaa, og har ofte forskellige vib-mønstre, jaaaaa, men et eller andet sted siger det nok sig selv. For når vi er ude i de her meget små gadgets, så er der altså en grænse for, hvor store motorer, man nu engang kan proppe ind i produktet.
Og når jeg nu er en af de kvinder, der har brug for at mærke noget power, så taber de fleste af de små vibratorer altså min interesse – og simnøglenpelthen fordi, de er for svage i vibrationerne.
Men nøglen her, Key by Jopen til klitoris orgasme, slap liiiiige igennem nøglehullet – hun kan sgu godt blive lidt hidsig, fandt jeg ud af. Og sammen med designet og lækkerheden i kvaliteten, som også gjorde ”nøglen” til testvinder i mini-klassen for et par år siden, så har hun altså fået sig en fast plads i min helt personlige legetøjskasse.

JO-8046-00-3_3Tjek nøglen her 🙂

De fleste ryger på loftet!

Vil i øvrigt her lige indskyde, at det kun er mine absolutte favoritter, der i sidste instans havner i kassen i soveværelset – resten ryger ret hurtigt op på loftet til alle de andre, der igennem de sidste 15 år har været igennem systemet (hmmmm, måske jeg skulle lave en legetøjs-udstilling en dag, når jeg er gået på pension).
Nå, men tilbage til det lidt mere seriøse – og ikke mindst aktuelle.
En af de ting, der faktisk kan gøre, at produktet IKKE havner i min favoritsamling, er i høj grad også, hvis vibrationerne i mini’en forplanter sig ud i HELE produktet, og ikke kun er koncentreret i den ene ende. Hvilket tænder Manden fuldstændig af.
Nøjagtig som jeg kan ligge der i sengen og tænke på, at tøjet skal vaskes og tørretumbleren bipper, fordi den skal tømmes, så kan et produkts vibrationer, der går alt for meget i fingrene på Manden, også være med til at fjerne fokus fra det, han nu har gang i – altså mig!

Læs min test af lækre mini vibratorer på Ekstra bladet

Men sådan heldigvis ikke med Key by Jopen!

Så skønt med en dejlig klitoris orgasme.

 

Knus Joan

———————————————————————————————————–

One thought on “Klitoris orgasme – nøglen til hendes allerhelligste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud