Nora malkeko i bikini

gabende skjorteJeg ved ikke om bh-undersøgelsens resultater på SwingerDating.dk overrasker mig, men tiderne har i hvert fald ændret sig, fra dengang jeg selv var ung (stor teenager), de her 18, 19, 20 år. Der var en B-skål jo det mest normale, som jeg husker det. Men samtidig var det jo også en tid med brystbomben Samanta Fox og Sabrina med sin ”Boys-Boys-Boys”. Kan fra den tid også huske fx Tina Kjær fra Jolly Cola reklamen.

Så jeg og veninderne var da ikke i tvivl om, at en stor, svulmende barm var et hit hos det mandlige køn, og da push-upen gjorde sin entre i Danmark, rendte alle piger/kvinder jo rundt med en bølgende kavalergang. For mit eget vedkommende, er det nu nærmest blevet omvendt. Jeg ville egentlig godt et par skåle ned, men det ville betyde en stor økonomisk udskrivning og grimme ar – og så vil jeg egentlig hellere leve med det, jeg nu engang har. Tendensen synes egentlig også at være gået i retning af det mere unaturlige look. Personligt foretrækker jeg dog et par bryster, der svarer til den alder, jeg nu engang har.

Nora Malkeko i bikini

Men skal jeg endelig sige noget negativt om mine store bryster, så er det netop det her med tøjet. Jeg har godt mange gange stået i den skønneste skjorte, men skulle skjorten passe i livet, betød det gabende huller mellem knapperne – hele vejen ned. Eller en tunika, hvor man jo ender med at ligne Luna fra Bamses Billedbog. Det værste er nu nok at finde en bikini, der rent faktisk er pæn. For skal jeg gå efter den størrelse, jeg reelt er i skål, er det lig med kæmpe kasser og stropper så brede som Storebælt. Og når man nu har, pænt sagt, en miniature røv – og ikke en Kardashian, er alt ting lige som ude af balance, set i profil, og Nora Malkeko oplevet forfra. Men jeg er, som jeg nu engang er, og det har jeg med årene lært at sætte pris på – til trods for små irritationer her og der!
[embedplusvideo height=”380″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1BvqrPQ” standard=”https://www.youtube.com/v/n6uViL8m9wg?fs=1″ vars=”ytid=n6uViL8m9wg&width=610&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5817″ /]

Manden – om at holde af en stor barm

Bryster eller bagdel????

Dette ret så konkrete spørgsmål er de fleste mænd med garanti blevet præsenteret for mere end en gang, og som regel (sådan er vi mænd nemlig bare!) stillet af en anden mand. For selvfølgelig, antager langt de fleste, er vi mænd selvfølgelig mere til det ene eller det andet – og det er jo altid interessant at høre, om man på den front har ”fælles interesser”.

De gange, jeg selv er blevet stillet spørgsmålet, har mit svar dog altid været en smule både tøvende og vævende. For selv om jeg er ret glad for kærestens bryster, dog uden at være decideret såkaldt babsoman, så har jeg dog på ingen måde lyst til at undvære glæden og fornøjelsen ved nærkontakten med hendes indbydende bagdel også. Men at foretrække hendes bagdel frem for hendes bryster, eller for den sags skyld den anden vej rundt, er da heller ikke lige sagen, synes jeg. Så på bryst eller bagdels-spørgsmålet plejer jeg faktisk, ret så diplomatisk, at svare, at jeg er til hele pakken. Også de gange, Joan har (ud)spurgt mig.

Men, men, men – når jeg nu tænker lidt tilbage i tiden, til mine noget yngre dage, så har det nok ikke altid været sådan. For det kommer jo også rigtig meget an på den kvinde, man er sammen med. Lige som den type af sex, man dyrker sammen, i høj grad da også – har jeg selv oplevet – kan indvirke på, at man i perioder favoriserer enten hendes bryster eller bagdel. Måske ikke ligefrem bevidst, men mere ubevidst.

Store babser er blevet godt!

Da jeg ikke har været seksuelt sammen med andre kvinder end Joan i snart 15 års tid, så er det mildest talt ret så begrænset, hvad jeg snart kan huske om pigerne/kvinderne fra ”gamle dage”. Jo, de havde da alle bryster, er jeg overbevist om – og havde selvfølgelig også bagdele, og jeg husker da også en helt bestemt pige. Hendes bryster var altså bare SÅ store, at det næsten var for meget af det gode. For hvad skulle man/jeg næsten gøre ved dem – og af dem? – altså brysterne. Hun var, og er vel formentlig fortsat, en ægte babsomans mest våde drøm, og jeg beklagede mig da heller ikke specielt. Men der var da de gange, hvor jeg tænke, at et par skåle eller tre mindre ikke havde gjort mig noget. Noget jeg dog aldrig sagde højt, naturligvis.

Nå, men tilbage til nutiden – og til hende, jeg resten af livet, krydser jeg fingre for, skal være sammen med. Hun har nemlig (også) en pænt stor barm – en F-skål, har hun netop gjort mig opmærksom på (jeg kunne jo også bare have gloet i hendes kurve med bh-er). Under alle omstændigheder, så har hun en stor barm, og den er jeg kun kommet til at holde mere og mere af – som årene er gået. I dag er jeg mere end nogensinde glad og fornøjet over hendes bryster, og bliver sgu lidt bleg om næbet, når hun indimellem taler om, at få gjort eksemplarerne bare en lille smule mindre. Hvorpå jeg så plejer at parere hendes ”angreb” ved at foreslå, om jeg så samtidig ikke skulle få kappet et par centimeter eller tre af penis?

Ikke fordi mine trusler bider specielt meget på hende, men det burde da give hende en ret god indikation om, at jeg ikke synes, at det med mindre bryster er en specielt god ide. I hvert fald ikke oplevet fra min mandige/mandlige position.
[embedplusvideo height=”380″ width=”610″ editlink=”https://bit.ly/1Bvrm2J” standard=”https://www.youtube.com/v/Ug8WeZyTxXg?fs=1″ vars=”ytid=Ug8WeZyTxXg&width=610&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep3033″ /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud