Mor og datter lysglimter uønsket hårvækst

 

I et halvt års tid har jeg og vores store datter, Caroline på snart 17 år, med jævne mellemrum benyttes os af ”lysglimt-maskinen” Silk’n Glide 50.000 – en lille og handy hjemme-maskine til  hårfjerning af uønsket hårvækst  rundt omkring på kroppen. Og nu begynder resultaterne af hjemmebehandlingerne for alvor at kunne ses.

Med god tålmodighed kommer resultaterne

Det er sgu ikke specielt lækkert, og da slet ikke her om sommeren, at have uønsket og mindre attraktiv hårvækst på benene, under armene, i bikini-linjen og andre mere sommer-synlige steder rundt om på kroppen. Og klart nemmest er det at gribe til skraberen for at få bugt med de generende hår. Som til gengæld også er en smule som at tisse i bukserne, da hårene, og efterfølgende jo som irriterende stubbe, lynhurtigt vokser ud igen – og så er man jo lige vidt.

uønsket hårvækstHvorfor jeg og Caroline her ved årsskiftet valgte at investere i ”lysglimt-maskinen” Silk’n Glide 50.000, der via lysimpulser (laser) lige så langsomt reducerer mængden af uønskede hår.

Men behandlingen kræver altså sin lettere tålmodige kvinde (eller mand).

Caroline har nu benyttet den lille, grønne laser-maskine et halvt års tid, til at begynde med hver 3 – 4 uge, mens hun på det seneste er gået over til at benytte den på benene, under armene og en smule på maven en gang cirka hver anden uge. Og det er altså nu, hun for alvor kan begynde at se positive resultater af behandlingen. At mængden af de mørke hår, hun med jævne mellemrum altså har lysglimtet, tydeligt er blevet formindsket.

Som et smølfe-spark

Caroline er en ret mørkhåret pige, mens jeg selv er noget mere lys i både hud og hår, hvorfor det primært er i området omkring bikinilinjen, jeg har valgt at laser-behandle – og den første gang, man skal til at benytte maskinen, så er det med lidt sved på panden. For hvor ondt gør det nu lige?

Men det er altså ikke værre end et ”smølfe-spark”, som jeg kalder det, mens Caroline synes, at det niver en lille smule. Men det altså helt klart til at holde ud, og når man som max, for ikke at overbelaste området, man nu lys-behandler, kun må benytte lysglimt-maskinen i ganske få minutter ad gangen, så er det faktisk både hurtigt og smertefrit og komme igennem en behandling. Hvorefter der så skal gå gerne et par uger eller tre, før man gentager den.

Men ja, det kræver da lidt god tålmodighed, inden resultatarene sådan for alvor viser sig, men heller i Rom blev bygget på en dag.  Men en rigtig god ide er det altså at begynde behandlingen fx et halvt års tid inden sommersæsonen sætter ind. Hvis man altså vel og mærke går efter at være den uønskede og generende hårvækst kvit inden man fx drager på solferie.

 

———–

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud