Flirt med fremmede styrker parforholdet

mænd Jeg er ikke så få gange blevet skudt i skoene, at jeg hverken kan se eller høre, når der bliver flirtet med mig – og det er der sgu nok også meget rigtigt. Eller også så tror jeg måske bare ikke helt på, at henvendelsen nu også handlede om en lille flirt. Men nu har jeg altså heller aldrig selv har været specielt god til at flirte. For tænk nu, hvis hende den fremmede kvinde i toget misforstod mit måske lidt for langt holdte blik og smil. Det skulle jo meget nødigt misforstås!

Det er dog ikke altid, trods alt, jeg er fuldstændig stæreblind for en hurtig og tilfældig lille flirt.

Som da jeg for kort tid siden i det lokale supermarked blev kigget langt efter af en faktisk ret så attraktiv kvinde – og hvor jeg endda ellers meget åbenlyst handlede ind sammen med Joan.

Og det var altså ret fedt, var vi begge, altså både jeg og Joan, der også lagde mærke til hende kvinden, ret så enige om. Det boostede os begge!

Ok, en flirt var det måske ikke 100 procent, men ingen tvivl om at hende her mente, at der var et eller andet interessant ved mig – og nej, det var ikke fordi, min lynlås stod pivåben. Eller jeg havde en halv æggemad siddende i skægget. Det skyndte jeg mig nemlig ret hurtigt at tjekke, bare sådan for en sikkerheds skyld.

Fremmed opmærksomhed kan gøre underværker

Jeg og Joan har i snart mange år været et fasttømret par, men derfor kan en lille flirt, sådan ofte nærmest ud af det blå, sgu godt gøre underværker og redde dagen og mere til – og måske lige netop på grund af, at man nu engang er i fast forhold.

Et er nemlig, at ens partner flirter og giver komplimenter, man nærmest pr. automatik næsten både kræver og forventer. Noget andet er, at man øjensynlig fortsat kan få en vildt fremmed kvinde til at vende sig om efter en på gaden. Eller hvor man nu ellers er så heldig at få positiv opmærksomhed.

Personligt synes jeg det er vildt synd for de par, der ikke under hinanden at flirte i det små med fremmede – når det altså kun bliver ved en flirt. Og som heller ikke 100 procent åbent kan fortælle deres partner om ham eller hende, der nede på tankstationen gloede ekstra langt efter en, mens man fyldte bilen op.

Flirt og positiv opmærksomhed fra fremmede kan nemlig intet mindre end udrette små underværker, ikke mindst på selvtillidskontoen – og altså ikke kun for ham eller hende, der nu engang er blevet flirtet med. Ens partner, hvis man altså har en sådan, burde da kun blive stolt til bristepunktet over, at en vildt fremmed på den måde viser positiv interesse for ens kæreste.

Flirten styrker parforholdet

Der er mange måder at bevare spændingen og intensiteten i parforholdet, og en af dem, er vores helt personlige erfaring, er at give hinanden lov til at flirte – og ikke mindst opleve flirten som det positive, den nu engang også er. Det er vel trods alt bedre og mere positivt at andre mænd synes, at ens hustru er lækker og attraktiv, fremfor ingen gider vende sig om efter hende på gaden.

Joan, som hun selv også siger, har altid været en meget flirtende person – og er det for den sags skyld fortsat, og dette giver mig på ingen måde problemer. Til gengæld oplever jeg kun, at det styrker vores parforhold.  Altså at ingen af os er bundet på hænder og fødder af hinanden i den henseende. Måske i virkeligheden tværtimod!

Når Joan fx har været på tur, hvor jeg ikke selv har været med, og jeg efterfølgende spørger hende, om der var nogle lækre mænd, der kiggede langt efter hende, så kan jeg også være 100 procent sikker på, at jeg får et hudløst ærligt svar. For var der en fyr, der flirtede med hende, så vil hun også fortælle mig det – og det er sgu da kun både spændende og pirrende, synes jeg.

Og det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt, lige som vi også begge er hudløst ærlige omkring eventuelle flirts via nettet. Hvis en mand fx flirtende skriver til Joan, der faktisk ikke så sjældent sker, eller hvis en kvinde skulle finde på at skrive flirtende til mig, så skynder vi os at fortælle hinanden det. Lige som vi begge naturligvis da også selv kan finde på at flirte med fremmede via nettet – det manglede da bare!!!!

Så længe det altså blot bliver ved flirten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud