Test af orgasme sikkert multiværktøj

sponsor1


Så har jeg testet en ny række såkaldte wands/tryllestave. Orgasme sikkert multiværktøj – og ja, jeg har i forbindelse med testen opnået forløsning med alle fire såkaldt dual wands. Oversat til dansk: Multi wands.

Der er nemlig sket sindssygt meget, siden de mere almindelige wands, de fleste kender til, kom på markedet. Altså de her wands med det store og boldformede mikrofonhoved, der enten er til at komme i stikkontakten og/eller er genopladelige.

I løbet af de senere år har producenterne af wands dog været nødt til at være tanden mere innovative med deres nye produkter. For også fremadrettet at kunne gøre sig gældende på markedet, hvor nye, konkurrerende vibrator-produkter løbende bliver lanceret.

Og er kommet frem til, hvad jeg selv omtaler som en multi wand.

Orgasme sikkert multiværktøj

Et produkt henvendt os kvinder, som kan mere end ”blot” stimulere klitoris ved at vibrere ude i hovedet. I stedet får man som minimum to forskellige vibratorer i et og samme produkt. Som i de fleste tilfælde godt kan betale sig. I høj grad også økonomisk.

Men nu til min test af fire meget forskellige multi wands, alle fundet på danske webshops med salg af sexlegetøj – og som sædvanlig lægger jeg ud med det produkt, jeg har kåret som testvinder.

———————–

Embrace body wandEmbrace Body Wand – bedst og billigst

Embrace er fundet her

Den første multi wand, jeg her vil præstere – og som også er min testvinder, er Embrace Body Wand fra producenten Calexotics. Et mærke, jeg ikke er vildt godt bekendt med, men har dog mødt dem på branchemesser. Jeg må sige, at jeg er ret positivt overrasket over Embrace.

Multi wanden kommer i en neutral æske, hvor man kan se produktet afbilledet uden på i full size, så man på forhånd kender størrelsen på produktet. Der er et plus. Og så selve vibratoren/wanden placeret nede i en fin, sort æske, hvor der står Embrace på.

Embrace Boy Wand er fremstillet i lækkert silikone og ABS-plast materiale, dekoreret med metal, og vibratorhovedet er hårdt og meget fleksibelt. En fleksibilitet i vibratorhalsen der betyder, at produktets vibrationer heldigvis ikke forplanter sig specielt meget videre ned i håndtaget.

Det, der gør Embrace Body Wand til et orgasme sikkert multiværkstøj er, at håndtaget er formet og designet til at blive brugt som G-punkts vibrator. Og jeg må sige, at de har ramt plet med ikke mindst formen på G-punktsdelen. Der er en lille smule tyndere inde på midten. Så når den først er kommet på rette plads, hvor den nu skal stimulere G-punktet, så rammer den rigtig fint. Over et stort område.

Gode og kraftige vibrationer

Produktets vibrationer er kraftige og gode, men desværre ”larmer” Enbrace en lille smule. Det er dog klart til at holde ud. Produktet udsender nemlig ikke en tung støj, og har man dyne på, når man leger, så kan vibrationerne slet ikke høres.

Jeg kan rigtig godt lide designet. Og så synes jeg også godt om valget af sølvfarve frem for guldfarve som dekoration. Og så genoplades denne multi wand via en USB-oplader.

Embrace Body Wand har vundet denne test, da vibratoren er super nem at finde ud af. Den er med to knapper, en i hver ende. Pasformen er perfekt, og så snurrer/vibrerer den ikke videre ud i hånden/fingrene, som godt kan være et stort irritationsmoment. Desuden er Embrace Body Wand helt generelt placeret i den lidt billigere ende af prisspektret. Embrace Body Wand er ikke kun den bedste i denne test af multi wands. Den er også den billigste af de fire multi wands, jeg her har testet og bedømt. Så en klar vinder!

Embrace kan købes her

Fakta om Embrace Body Wand

Mærke: Calexotics

Lavet af: Silikone, ABS-plast, metal

Længde og diameter: 22,5 centimeter, 4 centimeter

Vandtæt: Ja

Vibrationsniveauer: 7 forskellige

Knapper: 2

Batterier: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Rigtig god

Fordele: To produkter i et, nem at bruge, flot design

Ulemper: Larmer en lille smule

—————————————————————————————

body wand plusWandPLUS G-Spot Vibrator – med hjulformet ”gashåndtag”

WandPLUS er fundet her

Nummer to i test er et stykke orgasme sikkert multiværktøj fra Body Wand, der hedder WandPLUS G-Spot Vibrator, og som er eldrevet. Men hvor ledningen dog godt kunne have været en meters penge længere, synes jeg. Selv benytter jeg derfor en forlængerledning, da jeg ikke har et stik lige ved sengen.

WandPLUS G-Spot Vibrator er en ret stor multi wand. Der er med vibratorhjul, hvor man nemt kan skrue op og ned fra vibrationerne. Desuden har vibratoren en trykknap bag på, hvor man skifter imellem forskellige vibrationstyper. I alt er multi wanden med otte forskellige vibrationsprogrammer, og personligt foretrækker jeg programmet med konstante vibrationer, hvor jeg med hjulet kan skrue op og ned for intensiteten.

WandPLUS G-Spot Vibrator er i multi wand kategorien, da produktet både kan benyttes som en almindelige wand (til stimulation af klitoris). Samt er designet på en sådan måde, at den også kan benyttes indvendig i skeden. Og i princippet også analt, hvis man er til det.

Stor og tyk

Benytter man wanden som G-punkts vibrator, så er den godt nok stor, var mit første indtryk.

Og ER næsten også lidt FOR stor/tyk. Vi er ovre i noget ala Big Boss fra tyske Fun Factory.

Der er i den ekstra tykke ende af skalaen, når det kommer til dildoer/vibratorer.

Når det derimod gælder stimulation af klitoris, så er WANDPlus G-spot perfekt som wand. Her er intet at beklage sig over. Her gør ”gashåndtaget” (drejehjulet), at man både kan stimulere med meget tunge vibrationer, fx til en start. Og så lige så langsomt køre den op til og være denne her super buzzer. Og jeg havde da heller ingen problemet med at opnå orgasme med denne wand. Endda med bukser på. Altså hvor jeg benyttede vibratorhovedet uden på bukserne.

Men den ER altså stor/tyk, hvis man skal benytte den til G-punkts stimulation. Så det er noget med helt langsomt og forsigtigt at få den på plads, og så ellers bare lade den blive siddende, når den rammer plet. Og den klart fedeste effekt, er min oplevelse, får man altså ved at lade den vibrere på laveste hastighed. Hvor vibrationerne er mest tunge/slående.

WandPLUS G-Spot Vibrator fra Body Wand har opnået en andenplads, da produktet, for det første, koster det samme som vinder wanden. Men da vibrationerne i for høj grad, meget desværre, forplanter sig videre ud i håndtaget, så ryger den altså en plads ned.

Et stort plus ved netop denne multi wand er dog, at den udløser klimaks lynhurtigt.

WandPLUS kan købes her

Fakta om WandPLUS G-Spot Vibrator

Mærke: Body Wand

Lavet af: Silikone og kvalitetsplast

Længde og diameter: 30,5 centimeter, 4,7 centimeter

Vandtæt: Nej

Vibrationsniveauer: 8

Knapper: 1 drejeknap, 1 trykknap

Strømkilde: strømstik, 2,5 meter ledning

Pris: god

Fordele: Opnår hurtigt klimaks, drejehjul, enkel at benytte

Ulemper: Vibrationerne går I fingrene, for kort ledning, er måske lidt for stor/tyk.

———————————————————-

 

wand test 2017 4Shiatsu Dual Wand Vibrator – super flot design

Shiatsu er fundet her

På plads nummer tre, ud af de fire dual wands, multi wands, jeg i denne ombæring har testet, hedder Shiatsu og er fra mærket Vive. Der er et relativt nyt mærke, der markedsfører sig rigtig meget på det luksuriøse design og udseende.

Shiatsu er en helt fin multi wand, der har et lidt skægt/pudsigt vibratorhoved med en masse knopper på, og selve wand funktionen er genopladelig. Så desværre oplever man ikke de her MEGET kraftige vibrationer, som de fleste nok kender fra de wands, der er med strømstik.

Men er man en lidt mere sensitiv pige, så er Shiatsu rigtig fin. For eget vedkommende er den desværre en anelse for svag. Sammenlignet med de andre, jeg her har testet.

Shiatsu er naturligvis også en multi wand, og også her er håndtaget formet og designet som en G-punkts vibrator. Som nok også er den del, der er fedest ved netop denne wand.

Rammer ret præcist

Formen på G-punkts vibratoren er ret lækker, og så har den en stor og fin berøringsflade, som rammer ret så præcist. Vibrationerne i selve G-punktsdelen er umiddelbart kraftige end i den anden ende af produktet, hvor klitorisvibratoren i wand hovedet er placeret.

Grunden til, at Shiatsu ”kun” opnår en tredjeplads, handler meget om, at den er relativt svær at finde ud af rent betjeningsmæssigt. Man skal trykke på to knapper ad gangen, og i det hele taget skal man sætte sig ret godt ind i, hvordan du to vibratorer nu lige fungerer i forhold til hinanden.

Hvordan man blandt andet får den ene ende til at vibrere, uden at den anden ende også gør det. Osv. Og så er denne dual/multi wand også en lille smule dyr – målt op imod de andre.

Til gengæld skal den et stort plus for design og udseende. Positivt er også, at dette stykke orgasme sikkert multiværktøj har hele 10 forskellige vibrationsprogrammer at vælge imellem.

Shiatsu kan købes her

Fakta om Shiatsu Dual Wand Vibrator

Mærke: Vive

Lavet af: Medicinsk silikone og gylden plast

Længde og diameter: 28 centimeter, 4 centimeter

Vandtæt: Ja

Vibrationsniveauer: 10 forskellige

Knapper: 3

Strømkilde: Genopladelig, USB medfølger

Pris: Lidt pebret, men man får to produkter i et

Fordele: To produkter i et, klitoris – og G-punkt, flot design

Ulemper: Knapperne er lidt små

—————————————————————————————

the rabbit wandThe Rabbit Wand – passer ikke min anatomi

The Rabbit Wand er fundet her

Rosinen I pølseenden er en multi wand, hvor der er en rabbit effekt på. Så multifunktionen i dette produkt, der hedder The Rabbit Wand, er med det sædvanlige mikrofonhoved i den ene ende, mens der er placeret en lille vibrator kanin sådan cirka midtvejs på produktet.

På den måde kan wanden ved indføring i skeden (også) benyttes som en traditionel rabbit vibrator, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid.

Og benytter man sig udelukkende af wand funktionen, til stimulation af klitoris, så gør vibratorens tynde ”hals”, at den er helt fin og fleksibel.

For at sige det meget lige ud, så er The Rabbit Wand møg dyr. Altså ikke et møgdyr, men møg dyr. I hvert fald i forhold til, hvad man får for sine penge. Som også er den væsentligste årsag til, at denne multi wand ender på en sikker fjerde og sidste plads i denne test.

God ide, meeennnn!

Ideen med at kombinere en traditionel wand med også at kunne benytte vibratoren som en rabbit, er da helt fin. Men producenten burde på forhånd have tænkt over, hvordan vi kvinder nu engang er indrettet dernede. For mit vedkommende er indføringsdelen inklusiv wand hovedet simpelthen for langt. Jeg kan slet ikke få vibratoren til at passe – som en rabbit.

Til gengæld er The Rabbit Wand ret kraftig i forhold til sin ikke så store størrelse.

Wanden er ikke større end en almindelig rabbit. Men kanin funktionen på siden af skaftet passer desværre, som sagt, altså slet ikke til min anatomi.

Ja, jeg ved godt, at skeden både kan udvide sig i længden og bredden, men det er altså ikke specielt fedt, at man nærmest skal gøre vold på sig selv for at få produktet til at passe som hånd i handske.

Jeg har stiftet bekendtskab med dette her mærke (The Rabbit Company) en enkelt gang tidligere, og har helt ærligt ikke dannet mig nogen fast mening om dem endnu. Men denne kombinerede wand/rabbit tæller i hvert fald ikke på plussiden.

The Rabbit Wand kan købes her

Fakta om The Rabbit Wand

Mærke: The Rabbit Company

Lavet af: Silikone og ABS-plast

Længde og diameter: 22,5 centimeter, 3,5 centimeter

Vandtæt: nej, men stænktæt

Vibrationsniveauer: 6 forskellige (i hver af de to separate motorer)

Knapper: Brugervenligt trykknaps-panel

Strømkilde: Genopladelig, USB-oplader medfølger

Pris: Møg dyr

Fordele: Gode og kraftige vibrationer

Ulemper: Ikke god som rabbit, koster mange penge

——————

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud