Mænd skal også til service

sponsor1

Som tidligere fortalt her på bloggen, er jeg nu, endelig, i fuld sving med at træne bækkenbunden, og har efterhånden fået samlet mig lidt forskellige dimser til formålet.

Men nu kan jeg ikke engang have mine kvindedimser (erotiske gadgets) i fred, uden at Manden napper dem, hmmm!!!!

Her forleden snuppede han simpelthen mine lækre Ami kugler. Han havde nemlig fundet ud at, at kuglerne er yderest velegnet til lige netop den mandlige bækkenbundstræning.

 Manden til service

Men hvorfor egentlig ikke? I virkeligheden burde jeg vel bare være glad. Vores mænd skal vel også til service ind i mellem.

Og nej, kuglerne skal sgu ikke op bagi. Forestil dig i stedet, at du skal pynte et juletræ, og at grenen ikke må knække 😉

Get the picture?

Nå, måske ikke helt – ok, så får Manden selv lov til at tegne og fortælle videre. Det er han vel også den bedste til, selv om Ami kuglerne er tyvstjålet fra min legetøjsskuffe.

Find Ami her

Træn dig til bedre rejsning

“Det er næsten altid kun kvinder, der fremhæves, når det handler om at træne bækkenbunden, og det er sgu synd. Især synd for os mænd. For vi har nemlig lige så stort behov for, hele livet igennem, at træne og holde bækkenbundsmusklen sund og smidig. Ofte også omtalt som det skjulte muskel, da musklen rent fysisk ikke kan ses. Hvorfor mange, både mænd og kvinder, desværre negligerer bækkenbunden.

Nå, men vi mænd bør altså også træne vores bækkenund, og helst inden, det går galt. Som bekendt er det bedre at forebygge end at helbrede. Og til det formål, har jeg været en tur i Joans gemmer – og faldt over dette her sæt, der består af tre “kugler” fra Je Joue. Der henholdsvis vejer 47, 78 og 106 gram. Så både kvinderne og vi mænd, der træner med “kvindekugler”, har forskellige vægtstørrelser at træne med.

Hvor det for kvinderne gælder om at knibe og slappe af om den kugle, hun har oppe, så bruger jeg kuglerne i snor til at…ja, placere på stangen. Og dette kan selvfølgelig kun lade sig gøre, når penis er erigeret. Ideen er så at vippe med kalorius, der gøres ved, at man skiftevis strammer og slapper af i bækkenbundsmusklen. Og i jo bedre form, man er, jo tungere kugle kan man også træne med. Er det for nemt, så giver træningen ikke helt lige så meget. Nøjagtig som når man står med vægtstængerne nede i fitnesscentret.

Forbedrer rejsningsevnen

Kan man(d) 2 – 3 gange om ugen, i løbet af 5 til max 10 minutter,  præstere 3 – 5 sæt af 10 gentagelser, så er man rigtig godt kørende – og er samtidig kommet rigtig godt undervejs med at forebygge mange af de kedelige bivirkninger, der kan forekomme ved en svækket og mindre smidig bækkenbund.

Ved regelmæssigt at lave de her og andre typer at træningsøvelser for bækkenbunden, om man er 30, 50 eller 80 år, forbedrer samtidig helt automatisk evnen til at få rejsning – og samtidig evnen til at bibeholde rejsningen i længere tid end ellers. Som dæleme da også er værd at få med i købet, synes jeg.

Desuden kan jævnlig bækkenbundstræning, dette gælder for både mænd og kvinder, gøre ens orgasme kraftigere. Nøjagtig som regelmæssig kugletræning for en del mænds vedkommende kan afhjælpe for tidlig sædafgang.”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud