Julen har bragt velsignet bækkenbunds kugler…

sponsor1

Kugler

Det har taget mig rigtig mange år at forstå, at bækkenbundskugler så absolut intet har med ”orgasme-kugler” at gøre. Det er vel nok et navn, man har fundet på for at fremme salget.

Bækkenbundskugler er heller ikke lige den type af erotiske gadget, der først falder i øjnene, når man er på udkig efter nyt og spændende til legetøjsskuffen.

For hvad dælen skal man lige bruge en kugle eller to hæftet på en snor til????

Bækkenbundskugler, vaginalkugler, orgasmekugler, kært barn har mange navne, skal efter min mening have en god vægt – og skal være gode til træning, og så skal kuglerne være behagelige at have oppe.

Igennem de 15 år jeg har begået mig i denne verden, har jeg testet og prøvet mange kugler, og mange er ultra-fede, mens mange andre er noget lort.

Fun Factory har altid – og vil altid være – en af mine favorit producenter, og disse kugler, Teneo Duo og Uno, er både behagelige og endda lidt pirrende at have oppe, og så har kuglerne en vægt, der gør, at de også er helt fine til at træne med.

Dog lidt store, men nu er jeg jo også en ”lille” pige.

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad kuglerne skal bruges til: Pirring eller træning?

Jeg brugte kun mine til træning, cirka tre minutter om dagen.

Jeg lave squatede mens jeg havde kuglerne i mig, og skulle så undgå at tabe dem.

God træning, både af bækkenbund og balder.

You get it all!!!!

Jeg har fundet mine kugler her 🙂

Man kan selvfølgelig også bruge kuglerm til pirring – kunne passende være, inden partneren kommer hjem fra arbejde eller lignende. Så er det bare med at finde sine kugler frem og lade dem arbejde dig i den rette stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud