Kunne godt tænke mig mere sexlyst

Efter eksperimentets afslutning:

Har fået mere energi – og en del mere sex!

Som initiativtager og idekvinde bag februar måneds orgasme-eksperiment, var jeg selvfølgelig også selv med på O-vognen, og evnede i løbet af den første uge at opnå to orgasmer om dagen. Der som udgangspunkt var det mest optimale, da vi ønskede at finde frem til gode og måske mindre gode ”bivirkninger” ved at fremtvinge orgasmer på daglig basis.

Håbet med egen deltagelse i eksperimentet var at få en smule mere sexlyst – og måske indirekte også give Manden lidt mere lyst, samt også gerne booste energiniveauet en smule. I løbet af uge to, på grund af en meget stresset dag, endte jeg dog med at springe en hel dag over, men kom hurtigt tilbage på sporet – og kunne samtidig konstatere, at både egen og Mandens sexlyst var blevet noget mere udtalt end inden, jeg kastede sig ud i de 28 dage med orgasmer.

En smule mere energi, havde jeg i løbet af perioden også fået, så det var med de positive briller på, jeg gik ind til de sidste små to uger af O-eksperimentet.

Februar gav mere sex

Det hjælper altså på sexlivet helt generelt, når man bare SKAL, kan jeg godt love – specielt når man har en fast partner, der langt de fleste gange er med på sidelinjen. Så hos os har stået på sex nogle flere gange i løbet af februar end de foregående mange måneder – og det er da positivt i sig selv.

Der har da også været gange, hvor Manden har været bedøvende ligeglad – og fred være med det. Har man bare ikke lyst, så har man bare ikke lyst – og der har også været gange, hvor jeg har gjort det midt i en fodboldkamp, og så bliver han altså pænt siddende foran skærmen.

Den sidste lille uges tid, hvor der var ekstra meget at se til på hjemmefronten, var det dog ret svært at finde tid/overskud/lyst til at få to orgasmer på daglig basis, så det blev kun til en enkelt af slagsen, og denne blev ”klaret” lige inden sengetid, hvor der er mest fred og ro i huset. Men selv her blev det et par gange eller tre – og takket være Manden, der gav en hjælpende hånd – til lidt mere hygge i sengen. Men så sover man jo efterfølgende kun så meget bedre!”

———–

Joan inden eksperimentet:

Tanker om håb vedrørende mit O-projekt

Jeg har det med indimellem at kaste mig lidt hovedkulds ud i ting og sager, hvor jeg så ender lidt på dybt vand – som nu fx med Orgasme-projektet. Men samtidig er jeg ret så nysgerrig på, hvordan tingene vil udvikle sig i løbet af den kommende måned – og naturligvis ikke kun for mig selv, men i høj grad også for de andre kvinder, der har været så søde at deltage i projektet/eksperimentet sammen med mig.

Jeg er ret overbevist om, at jeg aldrig tidligere har oplevet en hel måned, hvor jeg har fået orgasme hver evig eneste dag, og da slet ikke to af slagsen. Så derfor er jeg også ret spændt på, hvordan de kommende uger (hele februar måned) vil forløbe – og specielt hvordan de dage vil blive, hvor lysten og/eller overskuddet måske ikke lige er til den type af ”udskejelser”. Og de dage vil uden tvivl komme – det gør de jo altid.

Vi er en travl familie, far, mor og tre unger, og tager vi fx december måned, der jo altid er ekstra travl og stressende, der var lysten til sex da heller ikke specielt stor – hverken hos mig eller Manden. Heldigvis da. For har den ene meget mere lyst og overskud end den anden har, så er det ikke specielt fedt – for hverken den ene eller anden part. Nå, men jeg håber altså på, at en helt februar måned med daglige orgasmer kan hjælpe med at booste energiniveauet, og forhåbentlig også give mig en smule mere sexlyst – og får jeg nu mere lyst, så får Manden det forhåbentlig også. Om da ikke andet indirekte.

Desuden håber jeg på, at Manden – om ikke hver gang, så måske hver anden eller tredje gang, har lyst til at give mig en hånd med i projektet – helt bogstaveligt talt. Men mon dog ikke!

————–

Efter uge 1:

Nemmest om aftenen

Nu er den første uge af Orgasme-eksperimentet så vel overstået, og indtil videre er det lykkedes mig at opnå de to orgasmer om dagen, men desværre ikke en hver morgen/formiddag, jeg ellers havde håbet på og planlagt. Men det har simpelthen været lidt nemmere at finde både tid og overskud til at gøre det ud på aftenen, hvor Manden som regel også er lidt mere på dupperne.

Det er dog ikke hver gang, jeg har været i gang, han har orket/vist interesse for at hjælpe mig i mål, men så er det jo godt, at jeg har mine erotiske gadgets lige ved hånden. Og selv om han ligger lige ved siden af og læser eller kigger fjernsyn, plejer det heldigvis ikke at være det store problem for mig ret hurtigt at komme. Et par gange har han dog været på – og begge gange har det da også udviklet sig til lidt mere end ”blot” at komme i mål – og det har helt klart været en bonus for os begge. Og da begge gange var lige inden lyset blev slukket, fungerede både det erotiske og orgasmerne som en helt fin ”sovepille” – man bliver sgu så dejligt afslappet i både krop og sjæl, når man lige har givet den gas.

Til gengæld, sådan helt generelt, er der straks lidt sværere at svare på, om de to gange om dagen har givet mig mere energi – men ikke sådan umiddelbart, er min vurdering, men der er jo stadig en del tid tilbage af eksperimentet. Så måske næste uge giver mere pote på den front!

———–

Halvvejs i projektet:

Atter tilbage på sporet

Indrømmet – jeg sprang en dag over her forleden, hvor jeg flere gange i løbet af aftenen havde udsat og udsat, at nu, skulle det være. Og da jeg så endelig kom i seng, sov Manden allerede, mens jeg selv bare så så vildt træt, at jeg endte med at falde i søvn lige med det samme. Men atter er jeg kommet tilbage på sporet, og har i løbet af den forgangne uge endda evnet at opnå orgasme i løbet af formiddagen, hele to gange. Men ellers er det altså fortsat om aftenen, når der er ro i huset – og vi begge er kommet i seng, det er klart nemmest for mig at finde tiden og overskuddet til det.

Og denne uge er Manden også kommet mig til hjælp – og når han først, må det til hans ros siges, er kommet lidt op i gear, så er han som regel også med på lidt mere. Så mere sex i denne uge end i lang tid.

Føler også, at jeg har fået en smule mere energi, sådan helt generelt, men kan jo også skyldes så meget andet – at vi fx går lysere tider i møde. Det er heldigvis ikke så mørkt om morgenen længere, og vildt koldt har det heller ikke været – så mange ting kan selvfølgelig spille ind. Men mere energi, er mere energi – og det er jeg glad for!

Nu, hvor vi er på vej ind i eksperimentets uge nummer tre, er jeg spændt på, om det bliver lige så nemt at holde ved, som det indtil videre har været – eller om der måske snart vil komme et dyk. Hvis der gør, har Manden højt og helligt lovet mig, vil han efter bedste evne forsøge at holde mig ved ilden. Men lad os nu se!

—————

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud