Fifty shades of sanselig luksus-leg

50 joanOplevet med mine øjne og krop – meget snart 40 år, godt gift, mor til tre og med en ret travl hverdag, krydret og kombineret med en mindst lige så travl og stresset ægtemand, så kan jeg først og fremmest bruge det fra Fifty Shades of Grey bøgerne og filmen, at fortællingerne giver inspiration til endnu mere sanselig leg. I stedet for den ekstreme og konstante fokusering på bondage og s/m, der nu engang er fulgt i kølvandet på Fifty Shades tsunamien. Lidt skidt værre med, hvilke mærkater medierne og andre helt generelt kommer på denne her form for lege, bare man i sidste ende finder sine egne variationer at hygge sig med.

Find her Mr. Greys Håndjernflogger og blindfold

Helt generelt, hvis man altså ikke ligefrem tænder på smerte og herre/slave universet, bør man i stedet måske opleve fænomenet Fifty Shades som en pirrende og inspirerende gave til parforholdet – og simpelthen nøjes med at plukke de elementer fra bøgerne og filmen, man nu engang har lyst til og kan bruge i sit eget forhold.

Jeg er og bliver et legebarn

14701_-_fifty_shades_of_grey_red_room_collection_wrist_cuffs-04Jeg elsker at lege, legebarn bliver man heller aldrig for gammel til at være, og når det kommer til samlivet, og her mener jeg altså ikke kun sex, har diverse former for stimulation af sanserne altid spillet en endda meget stor rolle i mit og Mandens nu 15 år lange forhold. I flæng kan jeg nævne, hvad vi blandt meget andet har kastet os ud i, for at forsøge at skærpe den ene anden eller tredje sans i forbindelse med sex. Eksempelvis leg med olie, i et tomt badebassin, da det skærper følesansen. Have ørepropper i ørerne, så vi i situationen udelukkende kunne kan ”tale med øjnene”. Lige som vi mange gange har prøvet at lege i bælgravende mørke, både med og uden ørepropper, hvor der er mulighed for at opdage ting ved hinanden, man bare ikke anede eksisterede – sådan næsten da.

14703_-_fifty_shades_of_grey_red_room_collection_blindfold-05Og det er lige præcis der, jeg vil hen med vores nye og ultra lækre læderprodukter fra Fifty Shades. Håndjern, der er dødlækre at have på – man kan helt seriøst rive og flå i dem, uden at det gør det mindste ondt. Godt nok kan man risikere at blive lidt slidt på huden, hvis man har været i gang i noget tid, men det er der altså også råd for.

Et blindfold, der er skabt, så selv om man forsøger at åbne øjnene, så støder ens vipper kun imod en lille pude af læder – og så er der jo selvfølgelig også spanskrøret, som for os fungerer langt bedre og mere pirrende til at kilde og drille end at decideret slå med, som hverken tænder mig eller Manden. For at slå med ridepisken, det gør man altså ikke med mindre, at det simpelthen bare SKAL gøre ondt.

Dekandente Red Room

14699_-_fifty_shades_of_grey_red_room_collection_flogger_-05Og så er der jo også floggeren, med sine lange, bløde lædersnore, man fuldstændig uden bekymring kan trække eller lade blidt falde over selv de mest følsomme steder rundt om på kroppen. Og når man så til slut, efter en forhåbentlig rigtig god aften for begge parter, på et tidspunkt er godt mæt af pirrende og eksperimenterende sanseleg, så kan man pasende og plejende smøre de måske lidt ømme håndled og andre følsomme steder rundt om på kroppen med danske Kimovi.

Er det første gang, man stifter bekendtskab med de her former for sanseleg, vil jeg klart anbefale, at man – i hvert fald til at begynde med – holder sig til få men samtidig lækre produkter. Selv har vi forelsket os i denne Red Room serie, bestående af – indrømmet – en række letterede dekadente og super lækre produkter, i øvrigt skabt i samarbejde med forfatteren selv. Og som da også er nogle af de redskaber, man møder undervejs i filmen.

Hvorfor jeg slutteligt vil vove den påstand, at Red Room må være den ultimative gave til den ægte Fifty Shades of Grey feinschmecker fan – om man tænder på s/m og bondage eller ej!

 

————–

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud