Jeg har svømmet mig 1,5 centimeter længere

tumblr_inline_mhkee3DTLX1qz4rgp38-årige Peter, der tidligere her på Joanb.dk har fortalt om sine problemer med potensen, har de seneste par måneder arbejdet intenst på at bearbejde rejsnings-problemet rent fysisk via sin nye Bathmate Hydromax X30 penispumpe, der fremfor luft, der er det mest almindelige, er vandbaseret. Under overskriften ”Peter pumper liv” har manden tidligere testet tre typer af penis-pumper her på Joanb.dk – herunder favoritten Bathmate

En sidegevinst med denne type af penispumpe er desuden, at brugeren via vedholdende og daglig træning med pumpen under bruseren desuden skulle kunne forøge længden og omkredsen på penis, fortæller producenten. Vi taler naturligvis ikke om babyreje til fuldvoksen anakonda, men en centimeter eller to er vel også værd at tage med – hvis det altså lader sig gøre.

”Jeg læste mig til, at 15 minutters intensiv træning med pumpen om dagen, hvis man praktiserede det over en længere periode, skulle kunne gøre tricket med hensyn til både længde og omkreds – og nu, hvor jeg allerede havde fået den, kunne jeg jo lige så godt give det en chance. Hvorfor dog ikke? Hvilken mand siger desuden nej til et par centimeter eller tre yderligere? Desuden, ikke at forglemme, havde jeg fortsat brug for med jævne mellemrum at træne min evne til at opretholde erektionen. Så her var pludselig en oplagt mulighed for at slå to fluer med et smæk!” fortæller Peter, der i dag fortsat kan opleve problemer med at få rejsning. Men dog slet ikke i samme omfang som tidligere, hvor det mere eller mindre var umuligt for manden at præstere, når han gerne ville – og ikke mindst skulle.

Læs her om hvorfor Peter til at begynde med fik problemer med at opnå rejsning

Er blevet en smule længere

Med hensyn til at benytte Bahtmate-pumpen til over tid, i Peters tilfælde små to måneders tid, til at opnå en smule længere og tykkere penis i erigeret tilstand, så har manden her også positivt at fortælle.

”Jeg har en ganske almindelig størrelse penis, har jeg læst mig til, både hvad angår længde og tykkelse. Så ville det ikke virke for mig, så levede jeg nok også med det! Og jeg var da også lidt skeptisk omkring, om noget sådant overhovedet kunne lade sig gøre. Men prøves, det skulle det altså, og resultatet taler for sig selv. Jeg er i hvert fald rigtig glad og tilfreds!

Med hensyn til omkredsen, så er der desværre ikke sket noget, men længden er, på en god dag, blevet forøget med hele 1,5 centimeter i erigeret tilstand, i forhold til inden jeg begyndte på at træne med pumpen. Og ja, jeg har målt indtil flere gange, og jeg er sikker – og ret glad!” forklarer manden, der efter en måneds tid med pumpen så småt kunne begynde at registrere, at der var sket et mindre fremskridt på længde-fronten. Til gengæld er der ikke sket yderligere de sidste små to uger.

”Jeg er mere end tilfreds med resultatet, men har også arbejdet ret hårdt for det – 15 minutter i badet med pumpen hver dag. Det kræver sgu sin mand. Men nu stopper jeg altså også. I hvert fald med hensyn til og benytte pumpen på daglig basis. Til gengæld vil jeg med jævne mellemrum fortsat benytte den til at opnå rejsning med, når behovet indimellem opstår” slutter Peter.

———–

2 tanker om “Jeg har svømmet mig 1,5 centimeter længere

 • april 30, 2015 at 9:55 am
  Permalink

  Det interessante er vel at vide om længden holder, eller forsvinder så snart du stopper med at bruge pumpen regelmæssigt. Håber på en opfølgning.

  Dbh,
  Sir

  Svar
 • april 30, 2015 at 12:06 pm
  Permalink

  Det er godt for dig, at det har virket. Tillykke.

  Jeg har haft en Bathmate i over 2 år, og det har overhovedet haft nogen effekt på mig. Jeg brugte den næsten hver dag i mere end et år, og jeg har ikke engang fået en milimeter mere længde eller tykkelse. Uanset hvor hårdt jeg bruger Bathmate, så sker der absolut intet. Ja, trykket bliver større, og min pik bliver stiv, men den bliver ikke større end når jeg har en normal rejsning. Bathmate er fuldstændig ubrugelig i min optik. Spild af både tid og penge.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud