Jeg har knaldet med Rasmus Walter i….

sponsor1

Jeg elsker musik!!!!

Det betyder bare såååå meget for mit velvære

Det gør mig glad, ked, vild, uartig, høj, skør, afslappet – og ja, liderlig!

Det der med at høre toner og stemmer, som af en eller anden grund sætter noget i gang….oppe i den komplicerede knold.

Nu tror mange måske nok, at jeg er en super lysten pige, for det MÅ jeg jo næsten være, når jeg anmelder og tester SÅ mange produkter hele tiden.

Men jeg kan også opleve stille perioder, som alle andre, altså lige ud over at kvinder jo generelt, det gælder også mig, har svingende lyst, alt afhængig af hvor i den berømte cyklus vi befinder os.

Mine test på Ekstra Bladet er jo en fast månedlig og tilbagevendende ting, og er noget, jeg tager meget seriøst. Så i en mindre aktiv periode, som jeg lige har været igennem, er det altså svært at finde lyst til ret meget anden udfoldelse på den front.

Af samme årsag kan jeg faktisk også finde på at sylte produkter, jeg bliver spurgt om at anmelde, i ret så lang tid. Hvilket er sket for denne gadget, beklager, men altså bedre sent end aldrig.

I dette tilfælde var det bare ret oplagt at prøve at genfinde min lyst med lige netop Ohmybod.

Freestyle kan købes her – dog uden Rasmus 🙂

So here goes…..

Hele Danmark har stået i flik-flak hele natten, og mine to største afkom, for det ikke skal være løgn, kom pivende, en efter en, ind for at campe på soveværelsets gulv.

Ok, fair nok, de skal ikke være utrygge, og en mor passer jo på sine små pus. Men det tager altså hårdt på nattesøvnen. Så en ”morfar” i formiddags var på sin plads.

Med Rasmus Walter i ørerne blundede jeg så hen i en våd og yderst udfordrende drøm, om Rasmus Walter og mig selv, vel og mærke.

Og så ringede telefonen fanme!!!…. revet ud af nøgent samvær med Walter, bandende over at jeg ikke fik slutningen med, forsøgte jeg pænt at afvise TDC, som meget insisterende ville have mig til at tage stilling til et mobil-skift.

Kan du høre???? NEJ TAK, ELLERS TAK!!!!!!

Fuck, hvor er det bare belastende, når man så sjældent bliver velsignet med så lækker en drøm.

Sådan en drøm, i ved, hvor man næsten kommer mentalt, og så alligevel ikke.

Sådan en drøm som gør, at du altså bare MÅ have sex – om det så er solo-sex, så skal kroppen bare forløses. Det er sådan en drøm, man bare ikke må miste. Det er nemlig for ondt, når det sker.

Jeg kunne tude. Men så siger Manden, som naturligvis er den, som har været skraldebøtte i denne situation: ”Du har sgu da en musik-vibrator, har du ikke? Så kan du jo bare forestille dig, kan du ikke? Udbrød han med et sjofelt smil. (Hmmm!!!, opfordrede han mig lige til at mental-knalde Rasmus Walter???)

ohmybod

Men jo, for filen, havde da vist en i test sidste år. Mindedes dog ikke, at den gjorde det største indtryk. Men den blev fundet frem, plugget i min Iphone, Spotify-aktiveret, og så fandt jeg næsten tilbage til samme sindstilstand som før.

Denne vibrator er altså rimelig anvendelig, hvis du ønsker at kombinere din yndlings-musik med lidt selvtilfredsstillelse. Et stik i Iphone, og den vibrerer så i takt med den musik, du vælger at spille. Og min vibrator er heldigvis stor nok til at fungere som dildo, soo bring it on Walter!!!!!

Nej, det her er ikke en erotisk gadget, som kan skaffe dig et knald med din yndlings musiker. Men for mig var det det, der lige i dag skulle til for at tænde den berømte lyst igen.

Det er lidt nemmere at bruge sin fantasi, hvis du samtidig kan blive pirret af lækre toner, fra en musiker, du synes bare er lidt lækker.

Jeg ved i hvert fald godt hvem jeg skal knalde med næste gang fra min spotify liste…..

4 stjerner til OhMyBod, for at redde min drøm.

 

——————————————————————————————————————————————————————-

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud