Skal det være med drys??

sponsor1

Pulveret til dig, der får klæbrige fest-kugler:

Drys ”sved-kuglerne” med smagfuldt Kugle-pulver

Klæbrige/svedige klunker hører altså ikke kun de meget varme sommerdage og/eller sportsudfoldelser til. Mandlige tjenere og mænd med andre svedige erhverv og hobbies døjer i høj grad også med svedige Kugler.

En ofte generende og meget lidt sexet tilstand under bæltestedet, man(d) nu kan få til at forsvinde med et drys duftende og smagfuldt kugle-pulver – og så er det ikke engang løgn!

Som så meget andet alternativt og anderledes, er pulverne til brug mellem mandens ben oprindeligt fra USA, og bu er pulverne for alvor også ved at slå igennem her i lille Danmark.

Flere og flere danske mænd, fortæller danske Made4men, der via nettet sælger kugle-pulveret, har fået øjnene op for produkterne– og det er altså ikke kun mænd, der handler til klunkerne.Kun de færreste kvinder, meget forståeligt, synes nemlig ret meget om at være intimt sammen med en mand, som er svedig og lugter dårligt mellem benene.

Specielt er kugle-pulveret kun mere og mere brugt af danske mænd, der arbejder som fx tjener/bartender og/eller går meget i byen.Frem for hele aftenen og natten at rende rundt med svedige kugler og/eller tørre sig nødtørftigt mellem benene med en serviet eller lignende, så giver man bare kuglerne et drys pulver, der både fås med og uden duft og smag.

Imens variant nummer tre giver en let kildrende følelse på bollerne. Hvorfor denne i virkeligheden nok er fedest/frækkest/bedst egnet i forbindelse med mere erotiske fremstød med underlivet – også kaldet sex.

Først skrabe, så drysse  

Selv troede jeg først, at det med nosse-pulver til os mænd, var en joke. Det er jo noget sådant man bruger til små børn, der har røde bagdele. På den anden side, så hvorfor ikke? Svedige nosser er jo – med jævne mellemrum – et reelt problem for os mænd. Lige som kvinder med store barme i høj grad også kan være generet af sved og irritation.

Specielt hvis man opholder sig et sted, hvor man ikke lige har mulighed for at snuppe sig et bad. Som fx på arbejdspladsen en varm sommerdag, hvor tempoet og stressniveauet er højt og temperaturen måske runder de 25 – 30 grader. Så selvfølgelig skulle jeg da også selv, det manglede da bare, teste pulveret, og da fruen samtidig var så venlig at stå for drysseriet med ”sne”, så var det hele allerede straks noget mere spændende. Og pulveret virker altså helt efter hensigten. Efter en times hård styrketræning klæbede kuglerne – til en forandring – nemlig ikke det mindste. En ret fed følelse.

Desuden vil jeg klart anbefale, at man skraber fint og rent, inden man drysser. Vi lever trods alt i en tid, hvor det ikke længere er tabu for mænd at være både velsoigneret og velduftende mellem benene – noget ens partner i høj grad også sætter stor pris på, kan jeg godt love.

Selvfølgelig kan man da sagtens både leve og overleve uden dette her nosse-pulver – men det samme kan man jo også sige om sæbe og deodoranter. Så i sidste ende handler det om et valg – og nu, hvor jeg ved, at det findes, så vælger jeg altså til – i hvert fald med jævne mellemrum.

Du kan købe og læse mere om pulveret hos Made4men.dk

Hilsen

Ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud