30 dage med orgasmer – uge 1

 


Her følger Kristinas, Lottes, Michelles, Ditte og Annikas lige ud af posen ord om den første ugens tid af projektet 30 dage med orgasmer. Hvor det i høj grad handler om at få den daglige orgasme til at flette ind mellem hverdagens mange andre pligter og aktiviteter.

Læs med og bliv klogere på, hvad en daglig orgasme måske også kan gøre af godt og sundt for dig!

Kristina – Super positivt med daglige orgasmer

”Den første uge har været rigtig sjov, som nybagt mor har det været lidt en udfordring at få presset ind, men det er alligevel lykkedes med “gevinst” hver gang ?

Min kæreste synes at projektet er rigtig sjovt, og vi har sat os det mål, at vi begge skal i mål dagligt, om det er på egen hånd eller i fællesskab. En ting er sikkert, og det er, at mit energiniveau er steget max. Jeg føler mig overhovedet ikke så træt som tidligere. Jeg kan gå senere i seng, og faktisk nå at se en film med min kæreste og stadig føle mig frisk dagen efter, selvom jeg har en datter, der kan vække mig 10 gange om natten! Jeg er virkelig positivt overrasket over hvad man kan opnå med orgasmer dagligt!

Uden jeg har fortalt veninderne om projektet, har de sagt, jeg er blevet mere positiv. Hvilket betyder rigtig meget for mig, da jeg de sidste seks måneder KUN har haft modgang og mit liv har ikke været særlig positivt – altså udover, at jeg har fået en skøn datter.

Men takket være dette projekt vil jeg anbefale til alle jeg kender, at det faktisk kan gøre rigtig meget godt for en selv. :)”

Lotte – Giver en særlig form for velvære

”For mig har den første uge ikke været meget anderledes end min normale hverdag 🙂

Min kæreste og jeg er meget seksuelt aktive, dog har det ikke nødvendigvis været hver dag, at jeg har fået orgasme, så på den måde afviger det lidt.

Jeg kan godt li princippet i at skulle have orgasme hver dag, da det giver en særlig form for velvære for krop og sind :)”

Lotte har af Sinful.dk modtaget en rabbit vibrator – læs her mere om Velve Riva Rabbit

Michelle – knæet spolerede opstarten

”Den første uge er ikke gået som forventet…

Mandag og tirsdag var der orgasmer, og endda to om mandagen, men så kom jeg til skade med mit knæ, lige inden projekt start. Hvilket medførte, at lå jeg med knæet bukket i for lang tid, så ville jeg få flere smerter i det… Så det har givet en masse frustration resten af den første uge, da jeg ikke kunne være med, som jeg gerne ville…

Men tog så mod til mig og skrev inde i gruppen om inspiration, og hvilke fantastiske kvinder, der er i gruppen… På ingen tid, så var der råd til, hvordan jeg så kunne gøre, stillinger som man ikke selv lige havde tænkt på. Så nu er modet oppe til denne uge…. Det er sågar kommet med i min bujo (bullet journal) som en tracker ?”

Ditte – Kæresten følte sig tilsidesat

”Jamen, den første uge er gået fint, indtil jeg kom til skade med foden ? Men op til det skete, der var jeg i gang hver dag, gerne to gange om dagen. Min kæreste følte sig dog lidt tilsidesat i starten, da han jo var vant til at han måtte være med? Men da han så måtte være med, der syntes han jo også selv at det sexlegetøj, jeg fik, var fantastisk! Her kunne han jo selv være med til at give mig orgasme. Noget der var meget svært førhen.

Jeg har altid haft svært ved og komme, og det tog altid rigtig lang tid og nå klimaks. Men efter jeg har fået klitoris vibratoren, så tager det ingen tid!

Vi er i hvert fald begge rigtig glade for det her, og jeg tror at min kæreste er ekstra glad, da han nok får lidt mere sex end han gjorde før ?”

Annika – har kun misset en enkelt dag

”Inden projektet for alvor blev sat i gang, modtog jeg den flotteste æske med en eksklusiv vibrator i, og allerede der var jeg helt klar på projektet. Det er gået fint, jeg har kun misset 1 dag, da jeg simpelthen var alt for træt. Min kæreste gennem 7 år synes også at det er spændende, at jeg er med, og bare samtalen om at jeg skal have orgasme hver dag, er nok til at kickstarte lidt lagengymnastik 😉 Jeg ser frem til de næste uger.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud