Sex hver dag er ikke så nemt, som det lyder

Sex hver dag er dejligt og super vigtigt for det sunde parforhold. Men som med så meget andet, så kan alt for store mængder af sex også risikere give bagslag. Om ikke andet i det små.

Jo, det kan intimt samvær på daglig basis rent faktisk gøre.

Et rigtig godt bevis på dette er denne midtvejs update fra projekt ”24 dage med sex i træk”.

Hvor vi nu er nået lidt over halvejs i udfordringen. I dag, hvor vi skriver den 15. december, så er der nu kun ni dage tilbage med sex hver dag.

Parrene har allerede nu modtaget deres goodiebag fra sinful.dk

Læs baggrunden december- projektet her, hvor i omegnen af 200 par landet over er hoppet med på julesex vognen  

Herunder fortæller jeg og Manden og specielt udvalgte par, du løbende kan følge her på bloggen, med egne ord om, hvor vi hver især står lige nu.

Læs også vores første update (en uge inde i mission sex hver dag) – version 1 og version 2

Catharina og Lazze, 22 og 36

Nødvendigt at stjæle tid til sex hver dag

Vi kan glædeligt sige, at vi fortsat er fuldt ud med i projektet. Der var to dage, hvor det virkelig trak tænder ud, og mere virkede som pligtsex end egentlig lyst. Men det var grundet at vi var så udmattede af at vores søn lå så syg og ikke kunne finde ro 🙁

Vi oplever, at vi nærmer os hinanden meget mere. Som Cath selv sagde det: Det er lidt ligesom i starten, hvor man bare ikke kunne få nok. Og jeg kan kun give hende ret!

Som de andre deltagende par med børn oplever vi også, at det er nødvendigt at stjæle lidt tid i løbet af dagen. Men at stjæle tid er måske et forkert udtryk, for hvor vi før havde dårlige undskyldninger som “Jeg skal lige ordne noget!”, er det nu erstattet af “VI skal lige ordne hinanden!” 😉

Sexlegetøjspakken fra Sinful.dk er ankommet. Den er endnu ikke åbnet, da vi aftalte først at nærme os hinanden uden legetøj. For så ved 4. søndag i advent at åbne op for brug af legetøj, såfremt det andet var en succes. Og det må vi jo indrømme, at det er ;-)”

For at krydre intimt samvær har parrene af Sinful.dk bla. fået bullet og glidecreme

Michelle og Chris, 31 og 32

michelleFire dage, hvor vi ikke har haft sex!

”Desværre har der været fire dage, hvor vi ikke har haft sex. Men vi er oppe på hesten igen, og selvom jeg først kom sent hjem i går, og måtte vække Chris, gjorde vi det. Nok mere af pligt end af lyst Synes det kan være hårdt at SKULLE have sex, når man er træt. Hvilket vi tit er, når vi når det tidspunkt hvor vi har ro til hinanden. Men det er vildt dejligt, når det er “overstået”. Lidt ligesom med træning, det skal man også nogle gange tage sig sammen til.

Men lykken fiser jo rundt i kroppen, og man kan ikke være andet end glad og tilfredsstillet.

Vi (læs jeg!) skal lige tage tilløb til at bruge analkittet fra Sinful.dk, da jeg aldrig før har haft analsex Kun ved et uheld, AV!! Men jeg er frisk på, at det skal prøves. Der skal nok bare lige drikkes et par glas rødvin inden”

Camilla og Aske, 24 og 28

Menstruation koster missede dage

”Her kæmper vi med influenza og eksamen på samme tid, og menstruation har oven i meldt sin ankomst. Så vi har lige misset tre dage i streg, og ved ikke, hvornår vi lige kommer op på hesten igen. Forhåbentlig om et par dage.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud