G-punkts stimulation SKAL være afslappende – kan du sprøjte?

moodyKlik på billederne her i indlægget, og læs  anmeldelser eller se lækre og forskellige produkter hos anerkendte shops i Danmark. Nogen af billederne leder direkte til en forhandler.

 

gki-on-the-move_1_1Kun de færreste af os, om vi vil være ved det eller eller ej, evner at vride, vende og dreje vores kroppe som var vi cirkusansatte slangemennesker, uden at det enten er helt vildt besværligt, ubehageligt eller måske endda også en smule smertefuldt. Der uden tvivl er af de væsentligste årsager til, at de fleste af os i forbindelse med diverse former for seksuel aktivitet som regel pænt holder os til ofte få og sikre stillinger, der i længden er til at holde ud og samtidig kan nyde mest muligt.

romeo1Når det kommer til at benytte sig af erotiske gadgets, om man leger solo eller fx som par, så handler det i lige så høj grad om at finde frem til en eller måske flere egnede positioner, hvor man evner at slappe godt og grundigt af i kroppen – i hvert fald hvis man ønsker at få det bedst mulige ud af legen med sin gadget.

delight

Med hensyn til at stimulere og eventuelt opnå den såkaldte G-punkts-orgasme, så lader det for de fleste kvinder sig næsten kun gøre (hvis det altså overhovedet lader sig gøre), når en partner med sine fingre står for stimulationen. Men ikke alle har jo en partner – og/eller måske evner partneren ikke lige finger-tricket. Hvorfor der så kun er ekstra godt at have et egnet produkt ved hånden, hvor man selv 100 procent kan styre begivenhedernes gang.

Kan både benyttes af par og hende solo

87e32b82747397663ad4d4e30fa30747

bodywandPå markedet i dag findes der en lang række meget forskellige vibrator-typer, der kan benyttes til stimulation af G-punktet – og som med stor fornøjelse kan benyttes af både par og kvinden solo. Men ikke alle er altså lige fantastiske, hvis man leger solo. For evner man netop ikke at slappe af med stillingen, man nu engang indtager – eller måske endda bliver tvunget til at indtage for overhovedet at kunne benytte produktet, så bliver nydelsen og fornøjelsen altså også kun sjældent ret fantastisk. Og så kan man godt glemme alt om både orgasme og eventuelt tilhørende springvand.

joupieDu kender det garanteret selv – gør vi ikke alle det??? Man har super lækker sex og/eller leger helt fint med sin vibrator, man er super tændt og det hele spiller, men så havner man pludselig i en stilling, der er mindre behagelig – og så begynder det bare at gå ned ad bakke. For er man først blevet irriteret eller generet fysisk over et eller andet, og ofte taler vi småting, så kan irritations-momentet være helt fantastisk svært at abstrahere fra igen, hvorpå det også begynder at gå ud over det mentale.

Så i stedet for at lægge hjernen på hylden, der i forbindelse med sex og sololeg klart er at anbefale, og nyde det i fulde drag, kommer det kun mere og mere til at handle om, at smerten i ryggen skal gå væk, at den begyndende krampe i benet skal forsvinde, om man ikke få sengen til at stoppe med at knirke, at vibratoren larmer lige lovligt meget, at mandens ånde lugter – osv., osv.

Heldigvis findes der altså også vibrator-gadgets, jeg herover som sagt har anmeldt, som seriøst kan gøre tricket – men, som med alt andet, så er nogle af produkterne selvfølgelig tanden bedre end andre – i hvert fald oplevet i min seng og med min krop!

Kh. Joan

 

 

 

One thought on “G-punkts stimulation SKAL være afslappende – kan du sprøjte?

  • april 8, 2016 at 9:18 am
    Permalink

    Tak for en super god artikel.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud