Syng dig til forløsning med ny Nibble+

sponsor1———————————

nibble

Fagre nye verden, hvor snart intet kan undre eller overraske, og sådan også når det kommer til en række nye og lettere ”futuristiske” sexlegetøjsprodukter, der med den ene smarte feature efter den anden i disse år kommer på markedet.

Et rigtig godt og mere positivt eksempel på dette er en spritny rabbit-vibrator, Nibble+, der er udstyret med sensorer, der under vibratorleg opfanger og reagerer på henholdsvis lydpåvirkning og kropsvarme. Der giver et par ekstra dimensioner til muligheden for at sexlege med produktet.

Nibble+ er fundet her

Lad ham tale dig til forløsning

Inden vi, altså jeg og Manden, fik den nye rabbit afprøvet og testet, var vi specielt lidt skeptiske omkring det med, at Nibble+ skulle kunne opfange lyd og ”veksle” ord, råb, musik osv. til vibrationer – men, heldigvis da, så fungerer det faktisk ret så effektivt.

Så om man selv synger eller taler, råber eller skriger til sin vibrator under brugen, så fungerer det faktisk efter hensigten – altså at Nibble+ vibrerer, når den opfanger lyden.

Og her kan en eventuelt partner meget passende også komme ind i billedet med en hjælpende hånd – eller nok rettere en hjælpende omgang kærligheds-snak, skønsang eller anden form for lydudvikling, der kan få vibratoren til at arbejde.

nibbleplus-storeEn anden og anderledes feature ved denne rabbit-vibrator er også, at sensorer opfanger kropsvarmen, når man benytter den, hvorpå der i takt med temperaturstigning kommer mere fut under vibrationerne. Denne ”bonus” virker dog ikke helt lige så godt som lyd-delen – eller også er jeg bare ikke helt så varmblodet, som jeg egentlig gik og troede.

Pæn rabbit, pæn æske – god kvalitet

Af en såkaldt rabbit at være, der som bekendt stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, så er Nibble+ en endda rigtig god og effektiv rabbit – også når man ser bort fra lyd- og varme-mulighederne.

Nibble+ er desuden en rigtig pæn rabbit, produceret i lækkert materiale, og leveret i en pæn æske, så heller ingen indvendinger eller minusser på den front – og når det kommer til selve vibrationerne, der jo er nok så væsentlige, så er disse altså også helt i top.

Helt generelt, så synes jeg faktisk, at de mere lækre og luksuriøse mærker er blevet endda rigtig gode til at komme op med nye og spændende produkter, der er meget svært at finde noget negativt ved – og sådan altså også med den nye Nibble+, efter min mening.

Nibble+ kan købes her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud