Joya kugle-massage – Jeg yder, Joan nyder!

amethyst_joya_classic-300x300Desværre har Joan ikke altid fingerkræfter nok til at give mig (Manden) en større omgang afslappende kropsmassage – det siger hun i hvert fald! Eller også har hun bare ikke tid eller overskud til det. Men fred nu også være med det. For man behøves jo som bekendt ikke altid give for at få.

Så selv om der her i huset mildest talt ikke er ligestilling på massagefronten, så tager jeg som regel gerne min tørn ved massagebænken eller når vi hygger i sengen med lidt fjernsynskiggeri ud på aftenen.

 

Træ-UFO med krystalkugle

Og til denne mandetjans har jeg nu fået mig en handy hjælper i skikkelse af en lille og UFO-formet massagekugle, der er indkapslet i naturtræ. Og hvor kuglen er en Ametyst krystal, der indlejret i ”træ-UFOen” går direkte i de ømme muskler, når jeg kører den rundt på kroppen af fruen.

I mange år – ja, snart to årtier, har jeg brugt fingrene til at massere med, primært tommelfingrene, og har på den konto fået pænt med fingerkræfter. Intet er nemlig så ringe, at det ikke er godt for noget. Men efter at Amethyst Joya Classic, den håndvenlige og hjælpsomme massagekugle er blevet døbt, er flyttet ind i huset, så behøver jeg heldigvis ikke bruge lige så mange fingerkræfter under kropsarbejdet som tidligere.

Rent faktisk var det her forleden aften så afslappende at give fruen en tur med krystalkuglen, at jeg flere gange under massagen af hendes skuldre, ryg, lænd og balder simpelthen faldt i søvn. Hvorpå hun lidt kontant måtte vække mig, så jeg på ordentlig vis kunne færdiggøre tjansen.

For nu havde jeg jo som sagt lovet!!!!

1992Lindrer stress, hovedpine, muskelømhed mv.

”Den lille og håndvenlige ”træ-UFO” er produceret i kirsebærtræ og yderst handy og lækker at røre ved og holde om. Der kun yderligere bidrager til at man gider/orker/har lyst til at gøre en effektiv indsats. Og en lille smule overraskende for mig var det, at jeg pludselig ikke skulle benytte så forbandet mange kræfter for at gøre Joan godt.

”Pas nu på!!!…Nej, ikke SÅ hårdt! Stille og roligt. Du behøver ikke presse så meget til!” var blot nogle af de få udbrud, hun kom med, da jeg gav hende den første omgang kugle-massage.

Som jeg i dag for nemheds skyld kalder det.

Men det er jo kun helt fint – altså at man ikke behøves at have gået til vægtløftning i 10 år for at kunne give kæresten en omgang effektiv massage, der både lindrer og hjælper på såvel muskelspændinger, stress, hovedpine mv.

Og så i det hele taget hjælper ret meget på, at hende eller ham derhjemme bliver i meget bedre og mere kærligt humør. Som helt klart da også er værd at tage med, synes jeg!

classicsetmoss Amethyst Joya Classic leveres i en pæn æsk med:

 Joya Classic træfrom af kirsebærtræ

1 Udtagelig Amethyst kugle

1 Stofpose til opbevaring

1 Sugekop

1 Hæfte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud