10 gode grunde og råd til bedre onani

 


orgasme

Her får du mine 10 råd til bedre onani – begynd allerede i dag. Ja, hvorfor ikke lige nu?

Maj er international onani måned – derfor bedre onani

Maj måned er international onani måned: International Masturbation Month. Selv om det lyder en lille smule langhåret – ja, måske endda lidt ”krævende og besværligt”, så bakker jeg 100 procent op om det amerikansk fødte tiltag. Det burde du også, synes jeg.

Om du er single eller i forhold, så bør du give sig selv lov til at onanere. Til glæde for såvel dit fysiske som mentale helbred.

Rent faktisk er det mere eller mindre umuligt for mig at komme op med en årsag til IKKE at onanere.

Efter mere end 50 år på markedet som den måske mest effektive klitoris stimulator nogensinde, er Magic Wand (tryllestaven) vibratoren stadig super populær – læs min store Magic Wand vejledning her

En af de bedst Magic Wands anbefaler jeg at du køber her

Vidste du fx at:

….onani, gerne krydret med en orgasme eller to, øger mængden af endorfiner og lykke- og kærligheds hormonet oxytoxin i blodet. Der bidrager til at mindske risikoen for depression.

Læs om Iben, der brugte onani og orgasme til på en naturlig facon at bekæmpe en langvarig depression

….onani og orgasme udløses dopamin, der gør dig mere opstemt og lykkelig. Onanien sætter samtidig ekstra fut under hjerterytmen og blodcirkulation, som når du fx træner og motionerer.

…..onani og orgasme har en både smertelindrende og afstressende effekt, samt øger din krops naturlige kortison niveau og booster dit immunforsvar.

….onani og orgasme kan få dig frisk ud af sengen om morgenen, og få dig til at falde tilfreds i søvn om aftenen. Onani fungerer både som en tiltrængt morgen opkvikker og en lige så tiltrængt naturlig sovepille.

Med en Satisfyer eller Womanizer trykbølge pulsator til stimulation af klitoris, kommer langt de fleste kvinder lynhurtigt i mål – læs min store test af de bedste af de bedste på markedet lige her  

Jeg finder altid mine Womanizer produkter her

10 gode grunde til bedre onani

KVINDER

1)Bedre onani handler ikke kun om hurtig selvtilfredsstillelse, lige nu og her. Onani giver også mulighed for at udforske og lære sin krop bedre at kende, ikke mindst rent seksuelt. Der hjælper dig til et bedre og mere rigt sexliv. Når du lige nøjagtig ved hvordan, du bedst muligt tilfredsstiller dig selv, er det også nemmere at give videre til din partner, hvordan han/hun bedst tilfredsstiller dig.

2) Jo mere sex, du dyrker, jo mere lyst – til endnu mere sex – får du som regel også. Og jo mere du onanerer, jo mere lyst har du – som regel også – til at være seksuelt sammen med din partner. Der er endnu en super god grund til med jævne mellemrum at lege med sig selv.

3) Jo mere du onanerer og lærer din krop at kende, jo nemmere får du også ved at opnå orgasme (ved at trykke på de rigtige knapper). Både alene og sammen med en partner. Og når du først har fundet formlen, så er det også nemmere at komme både 2, 3 og flere gange i træk.

4) Vælger du for en periode at holde dig fuldstændig fra sex – og/eller din partner måske ikke lige gider/orker/har lyst til sex, så er onani en helt fantastisk måde at holde dampen oppe.

Så er du også 100 procent på dupperne, når muligheden for sex næste gang byder sig.

5)Sidst men ikke mindst, så er der absolut intet negativt eller farligt ved at onanere. Intet dårligt kan ske ved at tilfredsstille sig selv. Onani giver heller ikke kønssygdomme eller går dig gravid.

Som nok også er en af den væsentligste årsag til, at langt de fleste af os onanerer – og aldrig kunne drømme om at stoppe med det igen.

MÆND

1)Eksperter i sex og sundhed verden over er kommet frem til, at mænd, der har problemer med at komme for hurtigt i forbindelse med sex, bør onanere og opnå udløsning gerne et par timer inden, de skal dyrke sex. ”Den forebyggende onani” hjælper nemlig manden til at kunne holde længere, når det for alvor gælder.

2)En australsk undersøgelse viser, at mænd, der fem eller flere gange om ugen får udløsning, mindsker risikoen for at få prostata cancer med intet mindre end 33 procent.

3)Styrken og smidigheden i kroppens muskler mindskes helt naturligt med alderen. Dette gælder også for den såkaldte skjulte muskel, bækkenbunds musklen. Men holdes musklen, hele livet igennem, sund og smidig – som helt automatisk sker via onani og sex, så er der også en betydelig mindre risiko for, at man render ind i problemer med blandt andet potensen og inkontinens.

4)Onani, bedre onani, hjælper på en stresset hverdag. Og om det tager dig to, 10 eller 20 minutter at solohygge, så hjælper onanien dig for en stund langt væk fra hverdags stress og jag. Et sundt frikvarter i eget selskab.

5)Husk: Onani er og kan aldrig blive utroskab. Sex med sig selv er ikke det samme som sex med et andet menneske

Er du som mand på udkig efter et godt og effektivt stykke sexlegetøj, der kan gøre tricket for dig, så tjek min test af luksuriøse produkter til mænd   

 

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud