Fun Factory Miss Bi – Must have Rabbit Vibrator

 


SĂ„ kommer der ord om en must have Rabbit vibrator!

– og jeg har rent faktisk haft produktet liggende et stykke tid. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg fĂžrst har fĂ„et den anmeldt nu, men bedre sent end aldrig – slet ikke mindst med denne. For det er virkelig et rigtig godt og mere eller mindre ”helt nĂždvendigt” produkt.

Miss BI 5

 

Miss BI fra Fun Factory er fundet her

Rabbit Vibrator fra Fun Factory

Tyske Fun Factory er sÄ absolut et af mine yndlings brands, og jer, der fÞlger mit forbrug af sexlegetÞj her pÄ bloggen, ved pÄ forhÄnd godt, at jeg elsker Fun Factory.

Produktet her hedder Miss Bi, og det er en lille sĂ„kaldt Rabbit Vibrator – og det er ikke fordi at Miss Bi er ny, ny, ny. I virkeligheden er dette produkt, der vibrator stimulerer klitoris og G-punktet indvendig i skeden pĂ„ samme tid, nok tĂŠt pĂ„ at vĂŠre et par Ă„r gammel.

Flot blackline udgave

Miss BI 4Men her lige fĂžr jul (2016) kom Miss Bi i en super flot blackline udgave – silikonen er sort, hĂ„ndtaget er blankt sort, og der, hvor man holder produktet, er i sĂžlvfarvet metal.

Bare sĂ„ flot, sĂ„ flot! Dog vil jeg indskyde, at der indimellem er en lille ulempe ved Fun Factory produkterne – som er, at de af en eller anden Ă„rsag simpelthen bare suger stĂžvfnug mv. til sig.

LĂŠs test af Lady Bi her, Miss BI’s storesĂžster

FĂ„ lagt Rabbit Vibratoren vĂŠk efter brug

Af samme Ă„rsag er det ret relevant, hvordan du opbevarer bĂ„de dette og andre Fun Factory produkter. NĂ„r vibratoren er rengjort efter brug, sĂ„ sĂžrg for at fĂ„ det pakket vĂŠk – og du skal ikke, nĂ„r du har vasket det, tĂžrre det i et hĂ„ndklĂŠde, for sĂ„ ”suger” det bare en masse fibre til sig.

NÄ, men bortset fra denne lille ulempe, du bÞr vÊre opmÊrksom pÄ, sÄ er Miss Bi en sÄkaldt dual-vibrator.

Miss Bi er ikke sĂŠrlig lang – heldigvis

Selv kalder jeg det for en Rabbit Vibrator – og den er ikke sérlig lang. Som i dette her tilfélde er ret fedt. Miss Bi rammer nemlig, hvor hun skal – endda bare SÅ fint, er min personlige oplevelse.

Skaftet er ikke mere end de her cirka otte centimeter, der lĂŠngdemĂŠssigt er et pĂŠnt stykke under gennemsnittet af den danske tissemand i erigeret tilstand.

Men her gÞr det altsÄ slet ikke noget, da selve formen pÄ Fun Factorys Miss Bi Rabbit Vibrator simpelthen er sÄ gennemfÞrt.

Tynd i spidsen og buer opad

Miss BI 3Oppe i spidsen er vibratoren meget tynd, og sĂ„ buer den opad, sĂ„ den kan ramme og stimulere G-punktet. Nede ved indgangen af skeden, nĂ„r vibratoren sidder, hvor den nu skal, der er Miss Bi mere fed i det – som giver noget rigtig god stimulation i det omrĂ„de ogsĂ„.

Selve rabbit-delen, vibratorarmen, der er placeret nede ved bunden af skaftet – og som er den del, der stimulerer klitoris, den er sĂ„ tilpas bred, er den lige sĂ„ nemt kan lĂŠgges oven pĂ„ klitoris – og sidder under brug rigtig fint fast der.

Rabbit Vibrator med kraftig motor

Desuden har Fun Factory lagt en super kraftig motor i deres Miss Bi – og pĂ„ en god dag, vil jeg pĂ„stĂ„, der er den orgasmesikker. Og pĂ„ de dage, vi kvinder har hver mĂ„ned i vores cyklus, hvor man som regel ikke er til det helt vilde, men mĂ„ske bare er til en lille smule indvendig stimulation, der er Miss Bi ogsĂ„ helt perfekt, er min egen erfaring med produktet.

Er du til anal stimulation, sĂ„ kan dual vibratoren rent faktisk ogsĂ„ benyttes til dette – fordi rabbit-delen nede i enden af produktet fungerer som en ret effektiv stopklods. Hertil og ikke lĂŠngere!

Miss Bi til prostata stimulation

Dette gÊlder ogsÄ mÊnd, der kan benytte Miss Bi fra Fun Factory til stimulation af prostata, mens vibratorarmen sÄ samtidig stimulerer mellemkÞdet. Det er denne vibrator fleksibel nok til.

Rabbit Vibratoren er 100 procent vandsikker, og leveres i den klassiske Fun Factory kasse, som vi nu kender den – og sĂ„ medfĂžlger der magnetoplader.

Et rigtig godt produkt til prisen – og kan, som sagt, benyttes af bĂ„de ham og hende og parret i fĂŠllesskab.

Miss BI fra Fun Factory er fundet her

Fakta om Miss BI

Producent: Fun Factory

Materiale: Medicinsk silikone

Vibrationer: 7

Antal programmer: 7

Genopladelige: Ja med USB/magnet

Vandsikker: Ja, 100 %

Pris: Rigtig fin pris, lÊkker kvalitet og Brand for pengene.

Fordele: God stÞrrelse, kotere skaft,  bare kvali.

Ulemper: Overflade er stĂžv samler

LÊs her om 3 lÊkre og effektive vibratorer mÄlrettet klitoris

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud