Et æg om dagen holder lægen for døren

sponsor1

 

tenga ægMænd, helt generelt, er min helt personlige erfaring, taler ikke gerne om det med at benytte sig af sexlegetøj, og da slet ikke, hvis legen foregår solo. For sådan noget gør mænd nemlig ikke!!!!! Mens kvinder, om kvinden er single eller i forhold, langt hen ad vejen ingen problemer har med at fortælle om endda meget personlige erfaringer med dildoer, vibratorer osv. Og det er sgu ærlig talt en smule synd, synes jeg.

For i dag findes der nemlig så meget lækkert, godt og seriøst effektivt sexlegetøj henvendt helt specifikt til mænd, der kan bidrage til at gøre legen end smule mere spændende og farverig end ellers. Lige som produkterne til mænd i høj grad (selvfølgelig!!!) da også kan benyttes i fælleskab med partneren. Langt de fleste kvinder, vi lever trods alt i 2014, har desuden kun sjældent ret meget imod at give en kærlig hånd med i projekt forløsning.

Tenga ægEt af de klart bedre onani-produkter henvendt til os mænd her i 2014, er de såkaldte Tenga-æg – et japansk produceret onani-æg, der er super nemt og ret så naturtro at benytte, og som langt hen ad vejen, som selvfølgelig også er meningen, minder om den (æg)te vare. Altså et rigtigt godt stykke sexlegetøj at starte ud med for den mand, der endnu ikke har overvundet sig selv hensyn til, at det altså er helt ok for os mænd at benytte ”hjælpemidler”.

Japansk, når det er frækkest

Se forskellige æg her

Tenga er japansk, og producenten har specialiseret sig i super-moderne og ret så naturtro onani-produkter til mænd – og her er de små lege-æg i dag nok den største sællert. Første gang (for snart nogle år tilbage), jeg selv skulle ”klække” et japaner-æg for at lege, var fruen naturligvis med på sidelinjen. Som den erotik-gadget-nørd, hun nu engang er, ville hun på ingen måde undvære oplevelsen – og ville da også rigtig gerne, som hun udtrykte det, give mig en hjælpende hånd med i projektet.

Så af med tøjet, frem med ægget – og så af med plastik-skallen, hvorpå indmaden (selve onani-delen), et yderst fleksibelt/strækbart gummi-overtræk/gummi-æg blev afsløret – og så var det ellers bare med at komme i sving med det sjove. Og her handler det altså om god, gammeldags håndkraft – ikke noget med batterier, strøm og sytten typer af smarte vibrationer.

Nej, gummi-overtrækket skal blot trækkes godt ned over penishovedet, og så benytter man ellers ægget som stimulation i forbindelse med den type af håndspil, man nu engang mest er til – og det fungerer sgu, fandt jeg/vi ret hurtigt ud af. Både når man leger selv, samt når ens partner tager over. Husk dog blot at pøse godt med glidecreme, der medfølger, godt indenbords i ægget, inden du leger. Den der smører godt, kører godt.

Nemt, enkelt og lige til – rigtig meget mig!

Drøm dig væk – og bare nyd det!

Om man hygger alene eller sammen med sin partner, så bliver oplevelsen med legetøjet (gummi-æg eller ej) altid noget mere intens og ægte af, at man til en vis grad evner at drømme sig bort fra, at man lige netop benytter sig af et stykke sexlegetøj. Begynder man først at tænke lidt for meget over, at man ligger der på dobbeltsengen og hygger med et æg, en penisvibrator eller en bolledukke i lyserød silikone, så ryger en del af fornøjelsen altså på den konto – i hvert fald for mig. Evner man derimod at være lidt åben og kinky omkring, at produktet/legetøjet er et ret fedt krydderi på oplevelsen, japser-ægget her helt klart er, så bliver slutresultatet altså bare så meget bedre – og ikke mindst ægte!

Tenga-ægget, jeg efterfølgende både har leget med solo og sammen med Joan med, er i realiteten et stykke engangslegetøj, der efter brug, anbefales det i hvert fald, bør smides i skralderen. Men er man bare ikke alt for vild i varmen og passer blot en smule på sit lege-æg, så kan hvert produkt altså sagtens benyttes indtil flere gange, hvis man passer på det– og dette altså til en pris pr. stk., hvor seriøst alle kan være med. På spørgsmålet, jeg er par gange har fået, om jeg får mest ud af, at jeg selv eller Joan fører ægget, må jeg være så ærlig at tilstå, at jeg i den helt store stil nyder at blive serviceret. Mænd har da også lov til at læne sig tilbage i sengen og bare nyde det, mens hustruen tager sig af ”det grove” – og her er Tenga-ægget altså ret så perfekt – for både ham og hende.

Jeg har fundet ægget her

Dermed slet ikke sagt, at jeg ikke også kan være til æg, når Joan ikke lige er hjemme!

Sex og onani er desuden sundt: Et æg om dagen holder lægen fra døren….eller noget i den stil!!!

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.