Magisk vibrator-kugle

sponsor1

 

magisk kugle

Amerikansk fødte Revel Body Sonic vibratoren, en magisk kugle, der netop er kommet til Danmark, sætter nye standarder inden for vibratorer. Der lover endda rigtig godt for fremtiden på området.

Manden også begejstret

En helt ny type af vibrator, udviklet og produceret I USA, er netop kommet til slag i Danmark – og jeg har været så heldig at få en af de allerførste af de magiske vibrator-kugler i hånden.

Og lad det være sagt med det samme:

Jeg er pænt begejstret – og det samme er Manden!

Her er nemlig tale om intet mindre end en positiv nyskabelse, der på flere væsentlige punkter, når det kommer til vibratorer, evner at hamle op med og måske endda overgå nogle af de bedste og meste populære konkurrenter i kategorien.

RB Hånd 1  

Find Revel Body Sonic Her

Revel Body Sonic, den amerikansk fødte klitoris-vibrator er blevet døbt, byder på en variation af vibrationer, man skal lede meget længe efter – fra de helt langsomme og mere slående af slagsen i den ene ende af spektret, til de ekstremt hurtige og meget summende i den anden ende af spektret.

Samtidig er vibratoren en af de mere lydløse af slagsen, og så er Revel Body Sonic, der helt specielt tiltaler Manden, næsten helt uden den kedelige bivirkning, at produktets vibrationer under brug forplanter sig videre ud i fingrene og underarmen under brug.

Der måske lyder som en mindre ting, men som altså ret hurtigt, kender de fleste nok til, være til stor irritation – specielt når man først er blevet opmærksom på det. 

Producenten reklamerer selv med følgende procenter:

 

– 50 procent mere styrke

– 400procent større vibrations-interval

– 90 procent mindre støj

– 80 procent færre vibrationer i hånden

 

Tandbørste-teknologi giver pote

 

Manden bag det banebrydende, nye produkt, fik ideen til den magiske vibrator-kugle via en undersøgelse, der fortalte, at kun flere og flere kvinder benyttede el-tandbørsten Philips Sonicare til andet og mere ophidsende end lige at børste tænder med – for nu at udtrykke det lidt diplomatisk.

Dette skyldes ikke mindst tandbørstens magnetdrevne mini-motor – en teknologi, der altså nu er blevet overført til et stykke sexlegetøj, og md stor succes, må man nok sige.

Man på nettet da også tydeligt kan læse af anmeldelserne af Revel Body Sonic ude i den store verden, hvor produktet er blevet taget endda rigtig godt imod.

 magisk tip

Et stort plus er også, at vibratoren er fantastisk nem at benytte – produktets kontrolleres via tre små knapper: tænk/sluk, plus og minus. Lige som det er muligt at erhverve sig en række ekstra vibrator-tipper, så man alt afhængig af lyst og temperament har mulighed for at skifte tip.

Jeg og Manden har leget med og testet Revel Body Sonic – og er som sagt ret begejstret.

Nu er det bare spændende at se, om konkurrenterne rundt og i verden springer med på samme teknologi-vogn. Eller, som modtræk, fx forsøger at optimere de produkter, der allerede har på markedet.

Find Revel Body Sonic her

About joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten).
Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Trackbacks

  1. […] – Jeg er ret begejstret for den nye type af vibrator, der helt klart sætter standarder i forbindelse med de kommende års vibratorer. Her er nemlig tale om en nyskabelse, der på flere væsentlige punkter evner at hamle op med og måske endda overgå nogle af de bedste og meste populære konkurrenter i kategorien, forklarer Danmarks førende sexlegetøjsekspert, Joan B, der både solo og sammen med Manden har testet det nye vidunder her: Magisk vibrator-kugle. […]

Speak Your Mind

*

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud