AND meldelse af Julekugle med fjer

sponsor1

 

 

jule andIkke altid skal et stykke sexlegetøj være super effektivt, det kan også være sødt, nuttet eller kønt. Du ved – når det er tanken, der tæller, eller når et kært par som måske slet ikke er til sexlegetøj alligevel gerne i en eller anden grad vil bevæge sig lidt i den verden – måske sende et signal om lidt krydderi til sexlivet.

Nå, men historien om anden “rub my duckie” er således….

For mere end ti år siden blev jeg lidt grøn i denne verden sendt alene af sted til Berlin, for at besøge verdens største erotik messe, Venus Messe. Tror jeg var 27-28 år, og meningen med turen var at få inspiration til jobbet og lidt billeder til mandebladene. Hele turen blev lidt af en udfordring, og meget blond følte jeg mig. Først går det op for mig, efter tjek-ind og sikkerheds-tjek, at jeg har glemt kameraet hjemme på kontoret. Endte med at købe et lommekamera i luft havnen, “that must do!!!!!”

På messen fandt jeg et par kendte, danske hoveder, drengene fra danske Waterwoman, hvor jeg smed mit udstyr, altså en jakke og et lommekamera ha!!! En tur rundt på messen, og så så jeg “I rub my duckie”

Vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle mene – en lille gul bade-and, der kan vibrere??????? Tony fra firmaet bag anden prøvede desperat at overbevise mig om, at det er det helt store, og jeg var da heller ikke i tvivl om, at “anden” nok skulle blive et hit.

Se alle ænderne her

Jeg har bare altid haft det lidt svært ved sexlegetøj, der ligner børne-legetøj. Hmmm!!!, nå men jeg tager denne her and med hjem, og der bliver solgt langt over 500 ænder her i Danmark den jul – ikke at forveksle med andestegen.

andSå et eller andet rammer anden jo i det danske folk.

Det er nu så mange år siden og jeg efterhånden har forliget mig med med anden. I dag ser jeg den helt klart som en gadget, en lille kær vibrator som ikke nødvendigvis behøver at have noget med sex at gøre.

MEN den kan jo vibrere, 0g kan også bruges som vibrator. Faktisk er den ret kraftig i sine vibrationer. Den er batteridrevet, et styk AAA, og med en enkelt hastighed, som før sagt er kraftig. Men igen: Anden findes i mange forskellige udklædninger, og denne her, jeg har fået, er cute i sin julekugle, og under træet eller på træet kan den ikke forskrække nogen. Er det er s/m-and med gag, du gerne vil give, sender du måske nok et andet signal.

Men konklusion på Anden må være:

Sød – nem – prisvenlig – brugbar – værtinde gave – hentydning – samle objekt (der findes temmelig mange varianter)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud