GPS til din Ya-Ya

sponsor1

————————————————————————-

Endnu et bækkenbunds-apparat, i know!

Men det er altså vigtigt at vi kvinder anerkender nødvendigheden af en stærk bækkenbund.

Og stærk er det nye sort, siger de kendte og kloge, så det tror jeg da naturligvis på 🙂

Jeg har snart haft mange forskellige kugler, æg og andre mærkelige dimser, som nogle påstår giver nydelse under træning. Hmmm ja, og så alligevel nej, for det er sgu svært at koncentrerer sig om nydelse samtidig med at man skal ligge og tælle 1-2-3….

Vægt-kugler kan jeg godt li’, især da de giver god mulighed for at træne lidt varieret.

Men jeg må gå til bekendelse og sige, at min nye trænings boddy altså hedder iEase 🙂

Og det er IKKE en sexgadget!

Den skal ikke give nydelse, orgasme eller lign.

Det er et stykke meget målrettet fitness-udstyr til træning af bækkenbunden.

Læs mere om iease her

 iEase

Men nøj, hvor er den fed – me like, like..

iEase består af et lille håndholdt display, hvorpå der er koblet en tynd slang som munder ud i en lille ballon lignende dimse-dut.

Denne dimse-dut skal indføres i skeden, og så er det bare at tænde og følge den søde, britiske dame som taler til dig! Ja for den taler sgu, som er det en gps, der skal vise vej, så man for trukket i de rigtige muskler.

Og man gør det skisme rigtigt med iEase, for spænder du forkert, kan du se det på displayet, og den søde dame fortæller hvornår du skal spænde og hvornår du skal slappe af – så nemt.

Og det sjoveste er, at du kan lægge ud med at lave en test på dig selv, altså se hvor stærk du er ”dernede”, og så træne de næste uger, inden du gentager testen og fryder dig over forbedringen, du har opnået. Damen guider dig igennem hver gang, så alle der kan lidt engelsk, kan være med.

Jeg var faktisk lidt skeptisk til at begynde med….jeg mener, come on!

En gps, en dame som taler til dig, en ballon, eiiiiii!!!, ikke lige det, jeg forbinder med en bækkenbunds dims.

Men måske er det det der i virkeligheden står i vejen for at flere kvinder finder et super godt produkt, netop fordi vi leder på sexgadgets hylderne (kategorierne).

Det er jo noget, vi propper op i skeden, ergo skal det være frækt, feminint, sexet osv.

Men hvorfor ikke bare se det som det er, nemlig en trænings session som mavebøjningerne, squats, løbeturen osv.

Ikke alt behøver levere nydelse lige her og nu, men en stærk bækkenbund giver med garanti sjove timer på lagnerne på sigt.

Se iEase her

About joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten).
Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Trackbacks

  1. […] om iEase og den flotte placering i en test Blog om iEase hos joanb.dk Testen af bækkenbunds […]

  2. […] Sættet fra  Je Joue består af tre ”kugler”, i forskellige størrelser og vægt, jeg så skifter lidt frem og tilbage imellem at bruge, når jeg træner – og nej, det gør mig på ingen måde liderlig at have en ”kugle” oppe. Og her spiller det mentale i høj grad ind. Nu gælder det ikke længere leg og tilfredsstillelse, men derimod om at få genoptrænet en muskel, graviditeterne har tæret godt og grundigt på. Nu kunne man jo godt tro, at den mindste af kuglerne er den nemmeste at træne med, men den mindste er den tungeste, og også den sværeste. For jo mindre og tungere, jo sværere er det at holde fast om den. Derfor er det så fedt med dette her sæt, men samtidig også vigtigt at sætte sig ordentligt ind i brugen af kuglerne. Så husk at læse vejledningen fra producenten og den shop, du har købt hos. Tjek i øvrigt også indlægget om iease […]

Speak Your Mind

*

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud