Sukkertrang, gå nu væk!

garciniaJeg har de seneste 4 – 5 uger været på piller, altså ”frugt-piller”, der er døbt det meget lidt mundrette navn Garcinia Cambogia Pure. Men hvor navnet måske kan være lidt svært at huske og stave til, så er pillerne til gengæld ret så effektive, har både jeg og teenage-datteren nu på egen svindende kroppe erfaret.

Sommeren truer forude

I håbet om at tabe mig et par kilo eller tre inden sommeren for alvor går sit indtog i Danmark, ville jeg i år prøve noget helt, helt nyt – for desværre er jeg ikke lige den, der i specielt lang tid ad gangen kan holde mig til en af de mange slankende kure, der snart findes. De gode intentioner kan for eget vedkommende dog lynhurtigt falde til gulvet med et ordentligt brag, hvis hverdagen fx pludselig bliver lidt for stresset. I takt med mere og mere om ørerne bliver trangen efter specielt chokolade nemlig hurtigt lidt for overvældende – og så falder jeg i.

Ja, indrømmet, jeg har altid været lidt af en sukker-gris, og helt specielt er jeg vild med chokolade. Er ekstra glad for helt specielt M & M’s, og det er helt klart om aftenen, det er mest svært at holde mig fra de små og farverige og stærkt lokkende chokolade-pastiller. Oplever egentlig aldrig den helt store trang til sødt i løbet af dagen, men når vi når et stykke ud på aftenen, hvor alle i huset undtaget jeg selv er gået til ro, så er det blevet Joan-tid – så solo-hygger jeg og gerne med tv…..og chokolade.

Jeg har min Super food herfra

Dæmper sukkertrangen

Nå, men blev altså tilbudt at teste de her Garcinia Cambogia Pure piller, der efter noget tid, en uge eller to, skulle kunne dæmpe eller måske helt fjerne ens trang til sukker – og i første omgang egentlig for at bakke op om teenage-datteren, der er lige som sin mor. I hvert fald når det kommer til chokolade mv.

Til en begyndelse var jeg ærligt talt lidt skeptisk, for chokolade ER jo chokolade – og sådan har det altid været for mig. Men efter halvanden til to uger, hvor jeg havde taget min daglige dosis af sukkertrang dæmpende ”frugt-piller”, så begyndte det faktisk at gå op for mig, at lysten til M & M’s pludselig ikke var så overvældende mere. Og hvorfor så købe og spise chokolade, når trangen ikke er der???Er jo lige så dumt som fx at tage en cigaret, hvis man ikke er rygetrængende.

Men ikke kun var trangen til aften-chokolade næsten helt væk, det samme var et par kilo, helt fantastisk, af kropsvægten dæleme også – og det endda uden at kæmpe som en besat for at komme ned i vægt.

Teenageren

Som mor, så datter!!! – ja, teenage-datteren hyggespiser altså også, men ikke helt så meget, som hun har gjort – og nøjagtig, som jeg selv, så blev også hun en smule overrasket over, at de her piller kunne gøre tricket. Men det gjorde de altså – og hendes trang til sukker forsvandt endda lidt hurtigere end min egen ditto til samme gjorde – og nu vil hun så have flere piller, som hun siger.

Men her stopper det altså ikke, for nu vil Manden, husets klart største skeptiker, søreme også teste piller. Det ER jo snart sommer – og som hvert forår, så drømmer han om at smide de sædvanlige 5 – 10 overflødige kilo. Måske pillerne kan gøre tricket for ham – eller i det mindste få ham kickstartet. Vi krydser fingre!

Se flere superfoods her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud