Lamourbox limited – med Womanizer Liberty

Lamourbox limited indeholder Womanizer Liberty stimulatoren, et sæt bækkenbundskugler og en tilhørende glidecreme. Jeg giver dig gode råd og tips til, hvordan du med stor fornøjelse kan benytte produkterne på samme tid – og som ekstra bonus måske endda opnå multiorgasme.

Den nye Limited L’amourbox med Womanizer Liberty er fundet her

Rejsevenlige Womanizer Liberty

Lamourbox har ud over deres faste boks til par hver anden måned, nu også lavet denne her Lamourbox limited. Der kommer lidt i forlængelse af deres sidste boks, som blandt andet indeholdt en lille prøveudgave af en Womanizer klitoris stimulator – et spændende produkt med 30 minutters levetid, du kan læse om her

Men nu er man altså kommet med en limited box/boks, der rent faktisk også indeholder en Womanizer – og denne gang en rigtig ”rigtige” af slagsen, nemlig den lille og rejsevenlige udgave, der hedder Womanizer Liberty. Jeg tidligere har lavet en soloanmeldelse af – du kan læse lige her

Duo bækkenbundskugler

Derudover indeholder den nye boks et sæt bækkenbundskugler, et sæt dobbeltkugler, også omtalt som duo-balls, og efter min mening er kuglerne her forholdsvis store. Nogle vil måske også opleve, at de føles lidt for store.

Men fremfor at jeg laver en decideret anmeldelse af bækkenbundskuglerne, samt den glidecreme, der også medfølger, så vil jeg her hellere forsøge at komme med lidt gode tips og ideer til, hvordan du kan benytte og få glæde og fornøjelse af det samlede indhold af Lamourbox limited. Som øvrigt, må jeg lige hurtigt nævne, koster mere en de almindelige månedsbokse. Denne prisstigning naturligvis i kraft af, at limited boksen blandt andet indeholder denne her ret dyre Womanizer.

Sådan bør du benytte din Womanizer

Noget af det første, jeg vælger at komme ind på, det er, hvordan du som kvinde bør bruge din Womanizer Liberty. Eller hvilken som helst anden Womanizer.

Til en start er det en rigtig god ide at lægge sig godt til rette og slappe godt af, og så simpelthen få placeret Libertys suge/puste mundstykke så tæt ind og rundt omkring klitoris, som overhovedet muligt. For blandt andet at sørge for, at stimulationen bliver så berøringsfri som muligt. Der giver den bedste og mest optimale oplevelse med produktet.

Hvorpå du så passende kan prøve dig lidt frem imellem de forskellige stimulations styrker.

Et godt tip er her, at du går forholdsvist højt op i styrke til at begynde med – hvis du altså kan holde det ud. Hvorpå du så kører den så langt ned, man nu kan, lige inden du når klimaks, altså orgasme.

Du kan abonnere på L’amourbox lige her

Fortsæt stimulationen hen over orgasmen

På den måde vil en del kvinder være i stand til at fortsætte stimulationen hen over orgasmen – inden man 10 – 20 sekunder senere atter skrue op for styrken for gerne at opnå orgasme igen.

Ja, måske endda blive i stand til at opnå multi-orgasme.

Hvis du herudover har lyst til at opnå noget effektiv fitness-hjælp ved hjælp af din nye Womanizer, kombineret med dine duo-balls, så er det en rigtig god ide også at arbejde med bækkenbundsmuskulaturen under ”orgasme-seance” med Womanizeren. Får når vi kvinder får en aller flere orgasmer, så trækkes hele muskulaturen i underlivet og bækkenbundsmusklen sig sammen – og bliver på den måde helt automatisk trænet og styrket.

Flere frække fluer med et smæk

Så ved at kombinere stimulans af klitoris med Womanizer Liberty med at lave træningsøvelser med kuglerne, slår man altså to hvis ikke endnu flere fluer med et smæk.

En rigtig god måde at træne bækkenbunden på er, at du lægger dine duo-balls ind i vagina.

Hvorpå du efterfølgende bruger nogle minutter på at varme underlivet op via skiftevis at stramme op og slappe af rundt om kuglerne.

Stram op i 10 – 15 sekunder, slap af i 10 – 15 sekunder – og bliv ved med dette i gerne 6 – 8 sæt.

Inden du så går videre til at få placeret Womanizeren på rette sted – og fortsæt så med at benytte begge produkter på samme tid. Hvor du også sagtens, med kuglerne, kan ramme og stimulere G-punktet og A-punktet helt oppe ved livmoderhalsen.

En fantastisk og meget effektiv måde at både træne og opnå måske indtil flere fornøjelige orgasmer under en og samme seance på.

God fornøjelse!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud