Fransk luksus massage med halvædelsten

 


Så har fruen, Joan, fået en omgang luksus massage – igen-igen. Hos os er det nemlig altid hende, der er den modtagende part, mens manden i huset, altså moi, er den givende, når der er massage på programmet. Det synes vi begge heldigvis også klart bedst om.

Du kan nu finde olierne her

Fransk luksus massage olie

Med sig hjem fra sin tur til ANME sexlegetøjs messen i Los Angeles i begyndelsen af januar måned 2018, havde Joan blandt andet en stribe ret lækre og spændende massageolier. Udviklet af den franske producent Excence, og hvor olien er med 100 procent naturlige ingredienser.

Så kan det da næsten heller ikke blive mere grønt og naturligt. Der faktisk er meget fedt at have liggende i baghovedet med tanke på, at kroppen undervejs i massagen ”suger” en hel del af denne her olie til sig. Grønt og naturligt er i det hele taget sagen for kun flere og flere af os danskere, viser alle undersøgelser.

Massage olie med halvædelsten

En anden ret fed og tankevækkende feature, der er ved den nye, franske massageolie er, at der er halvædelsten i olierne. Bitte små flager af fx halvædelstenen karneol i udgaven med abrikosolie.

Der er den ene olie-variant, jeg indtil videre har benyttet til at give Joan en kropsmassage med. Imens jeg mere eller mindre så en hel fodboldkamp i fjerneren. Der heldigvis hverken generer mig eller hende. Den anden variant, jeg gav hende en langvarig Valentines dag kropsmassage med, er avokado-udgaven, der er ”krydret” med små flager af den grønne halvædelsten aventurin.

Er man lidt spirituel og holistisk anlagt, så vil man med garanti kunne føle de små stens positive indvirkning på både krop og sjæl. Mens den lidt mere jordbundne måske ”blot” nøjes med at hygge sig over stenindslaget, som da også er lidt specielt.

Selv er jeg sådan placeret lidt midt imellem, mens Joan er mere til ideen om, at den stenede olie godt kan være ekstra givende – og det er jo hende, der bliver smurt og masseret. Så også her falder det hele i hak, hos os.

Du kan købe forskellige olier her

Nem at dosere, lækker at massere med

Jeg er på ingen måde ekspert i at give kropsmassage, men kan da godt både mærke, se og dufte forskel på de forskellige massageolier, jeg igennem årene har benyttet til formålet. Og denne her, altså den franske, kan jeg faktisk rigtig godt lide – af flere årsager.

For det første er duften meget diskret. Den kan duftes, og den dufter dejligt, men duften fylder ikke hele rummet. Desuden er jeg typen, der altid har haft svært ved at dosere ordentligt. For det meste hælder jeg altid for meget på. Det risikerer jeg derimod ikke, når jeg benytter den franske massageolie. Tak for det! Sidst men slet ikke mindst, så er den stenede olie pænt drøj. Der gør, at man ikke konstant skal pøse på. Der ikke kun kan være irriterende, men også en dyr fornøjelse.

Så der er helt klart til rigtig mange omgange helkropsmassager i blot en enkelt fransk flaske.

Fransk luksus massage forspil til meget mere

Ja, ok, jeg ved det godt – det kan også blive lidt for fransk, det hele. Men nu er det altså sådan, at de franske Excence massageolier, er i hvert fald nu vores erfaring, ret ok som forspil til mere. Og mere skal i denne forbindelse naturligvis oversættes til sex.

For kan man holde en omgang massage med kæresten på briksen kørende i en rum tid – og samtidig avner at holde sig i skindet. Altså ikke give efter for de mere dyriske lyster undervejs, så kan en sådan seance fungere som et endda super pirrende og godt forspil.

Om ”mere” så ender med at blive på massagebriksen og/eller et andet sted i huset, det må man lade lysterne og intuitionen i situationen (når man på et tidspunkt er kommet så langt) styre.

Køb din egen olie her

Under alle omstændigheder gør massage forspillet – specielt hvis begge parter evner at trække det ekstra meget i langdrag, at man til slut bare er så meget på, at den efterfølgende omgang sex bare er dømt til at blive rigtig, rigtig god. Så op på briksen med hende – og giv hende så den helt store omgang fransk luksus kropsmassage….måske efterfølgende krydret med mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud