Lille og blomstrende glas buttplug


Glas buttplug: Anmeldelse af fin og smuk glas buttplug fra Icicles. Kan benyttes af bÄde kvinden og manden til stimulation af anus i forbindelse med solo- og sexleg. Eventuelt krydret med kulde- og varme-lege. 

Glas buttplug fra ICICLES er fundet her

Jeg har vÊret sÄ heldig at fÄ fat i denne her flotte og lÊkre glas buttplug. Fra det kendte mÊrke Icicles, der er specialister i sexlegetÞj produceret i glas. Produktet er et helt lille kunstvÊrk i sig selv. Uden pÄ Êsken fortÊlles det desuden, at sexlegetÞjet er hÄndblÊst og stammer fra den store amerikanske producent, Pipedream. Der stÄr bag et meget bredt udvalg af alle typer af sexlegetÞj. Og som altsÄ ogsÄ har denne her fine og smukke glas buttplug pÄ repertoiret.

Glas buttplug – lille og ĂŠstetisk

Icicles butt pluggen, der er fremstillet i lyserÞdt glas, er lille og super nuttet. Og en af de store fordele ved, at det netop er fremstillet i glas er, at denne glass buttplug ogsÄ kan benyttes til sÄkaldt kulde- og varme-lege. Hvor glaslegetÞjet varmes op inden brug. Ved fx at holde det inde under den varme hane. Eller give det en kort tur i mikro-ovnen.

jeg mÄ dog advare imod, at sexlegetÞjet ikke bliver ALT for varmt. Der i sÄ fald kan risikere at skade slimhinderne. Oplevelsen med sexlegetÞjet skal jo helst vÊre god og pirrende. Fremfor at man mÄske ligefrem skader sig selv eller sin partner.

LÊs ogsÄ anmeldelse af ICICLES NO G01 lige her

Er du mere til at krydre buttplug stimuleringen af anus ved fÞrst at kÞle produktet ned, sÄ kan dette fx gÞres under den iskolde hane. LÊgge produktet i isvand eller eventuelt give det en kort tur i fryseren. Men ogsÄ her skal du/I naturligvis passe godt pÄ. Ingen har jo lyst til at fÄ forfrysninger bagi.  SÄ alt med mÄde. BÄde for meget varme og kulde kan risikere at skade.

Glas buttplug kan afhjÊlpe pÄ spÊndinger bagi

Hvis man nu er pÊnt stram bagi. Nogle spÊnder rigtig meget op, andre har noget nemmere ved at slappe af. Her kan det vÊre en stor fordel at benytte enten en dildo eller en buttplug af netop glas. For nÄr sexlegetÞjet er sÄ hÄrdt, som det nu er her, sÄ kan det hverken knÊkke eller bÞjes under brug. Der ogsÄ gÞr det noget nemmere at fÄ sat pÊnt pÄ rette plads.

Denne glas buttplug fra Icicles er, efter min mening, som en buttplug nu skal vĂŠre. Den er udstyret med en fin spids, der ikke ”stikke”. Derimod er den fint afrundet.  Samtidig er produktet udstyret med en fin, tynd hals, der fĂ„r pluggen til at sidde, som den nu skal. Helt i bunden er pĂ„sat en lille ”glasblomst”. Der sĂžrger for, at sexlegetĂžjet ikke kommer lĂŠngere end hertil. Der er super vigtigt, nĂ„r produktet netop er til analt brug.

Gode glide cremer til leg med ICICLES NO 48

DesvĂŠrre! Her er allerede optaget…..!

Denne type af sexlegetÞj i glas er super velegnet til alle. BÄde kvinder og mÊnd, der fx ikke er til at benytte en dildo i numsen. SidelÞbende med, at buttpluggen naturligvis stimulerer en analt. I indgangspartiet og oppe i anus. SÄ signalerer produktet ogsÄ, at her er allerede optaget. Hvis man nu har brug for det.

Rigtig mange kvinder. Faktisk flere end man lige skulle tro, gÄr rundt og fÞler og tÊnker, at de ikke er specielt pÊne bag i. Man jo sÄ passende kan rÄde bod pÄ via brugen af en lille og dekorativ glasblomst som denne.

Du kan kĂžbe ICICLES NO 48 her

Buttplug brug kan vĂŠre vejen til skede orgasmer

En tredje god og positiv ting ved sÄdan en glas buttplug, det er, at sexlegetÞjet rent faktisk kan gÞre det nemmere for kvinden at opnÄ en skede orgasme end ellers. Er min erfaring igennem nu 20 Ärs tid. Hvor jeg lÞbende har talt med kvinder, der benytter forskellige typer af sexlegetÞj. Herunder ogsÄ til analt brug. Kombinationen af vaginal penetration og anal ditto optimerer nemlig muligheden for at opnÄ denne type af orgasme.

Husk altid godt med glidecreme og opvarmning

Med denne her form for sexleg, der indebÊrer anal penetration, bÞr man altid varme godt og grundigt op inden. Herudover bÞr man altid benytte godt med glidecreme, Der altid, nÄr det kommer til anale lege, er et must. Og da produktet er af glas, sÄ er der faktisk ingen restriktioner i forhold til typen af smÞremiddel.

Alt i alt har jeg ellers kun positivt at sige om denne lille og fine og meget feminine glas buttplug, der lige sÄ godt kan benyttes af mÊnd som af kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud