Veganer-venligt sexlegetøj, kondomer og glidecreme

sponsor1


veganer legetøj

 

Veganer-venligt sexlegetøj – er det dig….eller bliver det måske dig???

”Veganisme er en livsstil, og ikke en diæt. Derfor vælger veganere også dyrevenligt, når det kommer til sexlegetøj og beskyttelse. Det kan være svært at vide, hvad man skal undgå – udover læderpiske og læderhåndjern, og hvad man alternativt kan anvende. Heldigvis er markedet ret veganer-venligt og ofte er der flere fordele ved at købe vegansk sexlegetøj. Disse er nemlig oftere mere naturlige og allergivenlige.

Her fortæller Nadja om baggrunden for, at hun i dag lever som veganer

Veganer-venligt sexlegetøj, kondomer og glidecremer

IMG_6069Kondomer er lavet af latex, og i selve fabrikeringsprocessen avendes der ofte kasein – et protein udvundet af komælk, som hverken er vegansk eller anvendeligt for folk med laktoseoverfølsomhed- eller intolerens. Derfor er det kun godt, at der findes veganske kondomer, heriblandt af mærket Glyde. Glydes kondomer er 100 procent veganske, naturlige og oven i købet også Fairtrade. Kondomerne kan bestilles over nettet og kan også være at finde i helsekostbutikker. Kondomer fører os helt naturligt videre til glidecreme, og her findes der heldigvis også en masse veganske varianter.

IMG_6061Alle Sliquids produkter er veganske, allergivenlige og fri for parabener, og der lægges meget vægt på, at de er så naturlige som mulige.

Det kan være socialt udfordrende at leve som veganer. Når man har meldt sig ud af det altspisende fællesskab. Læs Nadjas tanker og erfaringer omkring dette

Dildoer

IMG_6063amorDe fleste dildoer er fremstillet af silikone, som er vegansk, så ingen grund til alarm her. Er man ikke til kunstigt fremstillet legetøj, kan man med fordel gå efter naturprodukter som eksempelvis træ eller sten. Her tilbyder det slovenske mærke DeeLeeDoo ganske flotte håndfabrikerede trædildoer.Jeg har været i kontakt med fabrikanten, som kunne sikre mig at ingen animalske produkter er blevet anvendt i fremstillingen – heller ikke i forbindelse med overfladebehandlingen.

IMG_6065Hos det norske mærke, Laid har du også mulighed for at købe veganer-vernligt sexlegetøj: dildoer og butt-plugs fremstillet af genbrugssten – og så bliver det vist heller ikke mere bæredygtigt.

 

jadeeggBækkenbunds æg

Jadeægget er, som navnet indikerer, lavet af materialet jade, som er en grøn sten og derfor kan betegnes som et naturprodukt. Stenen er slebet, poleret og formet som et æg med et hul boret lodret igennem, så man har mulighed for at sætte en snor i, så det kan trækkes ud efter brug. Ægget findes i forskellige størrelser og anvendes i forbindelse med træning af bækkenbundsmuskulaturen. Anvendelse af ægget skulle resultere i et både stærkere og til dels mere sensitivt underliv samt forebygge urininkontinens og nedfalden blære og livmoder. Jadeægget er også særdeles velegnet til at genoptræne bækkenbunden efter graviditet og fødsel.

Læs Nadjas blog

Har du lyst til at vide mere om veganisme, er du velkommen til at kigge ind på ”Mad med Madfølelse”, Danmarks veganske madforenings hjemmeside. Her kan du finde information vedrørende vegansk kost og sundhed samt diverse arrangementer. Du er også velkommen til at kigge forbi min blog Grønsamvittighed Er du ikke så meget til læsning, kan jeg også anbefale Gary Yourofskys ”The best speach you’ll ever hear” (som findes på youtube med danske undertekster), som handler om veganisme.”

 

—————-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud