Intimsæbe kan godt pakkes pænt ind.

Exquize intimsæbeJeg kan ikke huske hvornår, intimsæbe blev en offentlig “sæbe” – en sæbe, du kunne købe alle steder.

Ikke kun på apoteket, hvor kunden hviskende spurgte efter intim sæbe, men i Matas og de fleste supermarkeder. Men indpakningen har altid været lidt off set med min optik. Jeg kan godt li’ når tiden under bruseren er dejlig og hyggelig. Også visuelt. Derfor tænker jeg over at shampoo, balsam ansigtsrens OG intimsæben ser pæne og indbydende ud, og i øvrigt står pænt. En ret stor udfordring, da jeg deler badeværelse med alle tre unger OG manden, som faktisk er det største rodehoved i bruseren. Ved godt, jeg måske er lidt sippet, men det er mig.

Anyway! – jeg vil godt have lov til at præsentere denne nye intimsæbe, jeg har fået anskaffet mig. Exquize Intimsæbe…Alfa omega – Super fin og smagfuld at se på. Egentlig ret romantisk. Klar flaske med cremefarvet sæbe, og nem at benytte. En anden grund til, at jeg er faldet for denne intimsæbe er, at den ikke skummer eller “glider/klistrer”. Den er dejlig nem at bruge, og nem at skylle af. Ikke som dem man kan købe i Bilka eller lign. supermarkeder. Jeg har den stående frit fremme, så alle i huset kan bruge den. Og det gør de!!!!

Man skal bare være omhyggelig med at tage af den, den er drøj i brug, men fordi den er meget flydende, kan man nemt overdosere, og det er lidt fjollet.

Og det er heller ikke hensigtsmæssigt at sæben damen forneden alt for meget ind, så ender det bare med irritation i stedet.

Prisen er ok. 59,00 kr. for 150 ml., 89,00 kr. for 205 ml.

Du kan løbe intimsæben her

Lige lidt fakta fra producenten:

ExquiZ intimsæbe har en lav pH på 3,5-4, og er velegnet at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde, uden at forstyrre fugtbalancen eller irritere huden.

ExquiZ intimsæbe er helt fri for farvestoffer og parfume, og hele indholdet er listet på flasken. Intimsæben er biologisk og fjerner lugtgener samtidig med at bibeholde den naturlige bakterieflora.

Vi anbefaler at bruge intim sæbe både før og efter sex eller onani, da det fjerner eventuelle bakterier og olierester fra glidecremer eller massageolier. Ved at bruge ExquiZ intimsæbe sikrer du en god hygiejne for dig og din partner.

ExquiZ er udviklet som et økologisk sæbe

Produkt information
Mængde 150 ml.

joanb

Er gift på 15. år med Manden, hun har tre skønne unger på henholdsvis sammen med (to piger og en dreng i midten). Bor og arbejder (meget praktisk, specielt når man elsker at være hjemme hos familien) på 10. år på landet, på sjælland, kun 500 meter fra Fakta og en smuttur fra København, hvis trangen til lidt storbyoplevelser skulle komme over familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud