The big O Aka Orgasme – pros & cons

sponsor1

 

 

orgasmeSå har jeg fået en ide – igen, igen, igen, igen.
Dem får jeg som bekendt rigtig mange af, og ikke dem alle, gudskelov, bliver til noget.
Godt at jeg har Manden til at holde mig lidt i snor.

Jeg har længe godt kunnet tænke mig at finde ud af, hvilke forandringer, hvis der da er nogle, en kvinde får eller giver sig selv via en klitorisorgasme minimum to gange dagligt – altså en om morgenen, og en om aftenen. Eller hvad man nu finder bedst, dog ikke to i træk. Det er nemlig et must, at der er nogle timer imellem. Lidt lige som en pille/vitaminpille, da orgasmen jo udskiller forskellige typer af hormoner, som min kære ven, psykiateren Henrik LittauerHenrik 1, her har lidt kloge ord om:

”Oxytocin er et hormon, vi udskiller, når vi følelsesmæssigt er tæt sammen.
Hormonet skal kunne stimulere til orgasme, der også, i sig selv, udløser mere oxytocin.
Jeg er overbevist om, at regelmæssig orgasme fx modvirker depression – og bør være del af et sundt normalliv. Helt personligt tror jeg dog ikke, at orgasmer i sig selv giver samme mængde oxytocin i blodet som ”rigtig” sex. Her behøver man blot tænke kvaliteten af orgasme alene kontra de orgasmer, man får med en partner. Men nu er der jo selvfølgelig forskelle på kvinder, og mange oplever de selvfremkaldte orgasmer som bedst” fortæller Henrik Littauer, der løbende vil kommentere på orgasme-eksperimentet og resultaterne heraf.

En vintermåned med orgasmer

Anyway, denne her form for orgasme/naturlige vitaminpille gør forhåbentligt noget positivt for krop og sjæl.
Men hvad sker der??? – altså ud over, at vi får en skøn forløsning. Vil der også komme til at ske mærkbare fysiske forandringer, gode som mindre gode?

Helt ind til benet, så vil jeg rigtig gerne, sammen med minimum ni andre kvinder i forskellige aldre, forsøge – over 28 dage, altså en måned rundt regnet, fra 1. februar, at finde ud af, om denne her ellers så seksuelle handling kan benyttes som kroppens egen, naturlige vitaminpille?

Her er nogle af de ting jeg håber at få klarlagt: Humør-Smertestiller-Udseende-Tiltrækning-velvære-energi-niveau-sexlyst-vaginal sundhed-appetit-mentalt overskud og mange, mange flere.

Det er meget vigtigt, at vi i de 28 dage, eksperimentet løber, ikke ændrer vores livsstil alt for meget – fx begynder at gå på slankekur, begynder på at motionere mere end ellers, eller i det hele taget ændre vores fysiske livsstil, da det jo er resultaterne af den orgastiske vitaminpille, vi i fællesskab ønsker at finde frem til.
Spændende, om der i det hele taget vil være forandringer????

Så det, jeg søger, er altså minimum ni kvinder i aldersgruppen fra 18 år og opefter, ingen øvre aldersgrænse. Hvordan orgasmen fremkaldes er ikke væsentligt. Alle vil nemlig blive udstyret med en vibrator eller dildo, sådan at vi er sikre på, at vi har de bedste vilkår for at frembringe en orgasme. Det kan være sammen med en partner, manuelt (med fingrene), eller ved brug af den vibrator/dildo, du er blevet udstyret med. Det vigtigste er dog, som tidligere nævnt, at der er flere timer imellem de to daglige orgasmer.

For at være med i eksperimentet har jeg brug for, at du er villig til at stå frem med ansigt og lader dig interviewe til den ugentlige dagbog. Der vil også være mulighed for selv at skrive gode som dårlige oplevelser med at få orgasme på joanb’s facebook side, og i løbet af de 30 dage lave videodagbog, hvis vi finder det nødvendigt. Begge “dagbøger” og ugentlige updates vil desuden blive offentliggjort gjort på Ekstra Bladets “Sex og Samlivs” sektion, til inspiration for andre kvinder, men så sandelig også for mænd. Der er ingen krav om civil status eller seksuel erfaring, blot du er i stand til at fremkalde en klitorisorgasme.

Skriv til mig her, lidt om dig selv (alder og by)og hvorfor du skal deltage i eksperimentet.

Eller på joanb@privat.dk

Vedhæft gerne foto af dig selv.

Glæder mig til at høre fra dig!

 

—————————————————————————————–

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud