Ibi Støving må gerne få en bid af Joan!

Et år er snart – igen-igen – gået, så nu er det atter sæson fort at kåre de kendte og kongelige (utroligt så meget den forholdsvis lille skare af personer konstant bliver rost og fremhævet og kåret!). Nå, men for at kåre, så skal der jo være sådanne nogle som os, der er mere end villige til at være med på legen – og dem er vi altså mange af. Sådan cirka en hel nation.

Joan bider gerne i Ibi, og jeg ser gerne til, gør jeg

Fx har jeg en god bekendt, som ejer og driver et par netdating-sider. En af disse er Singlesex.dk, og her kårer man hvert år omkring jul og nytår Årets Steg – en kendt dansk kvinde og mand, kendt eller kongelig, man som bruger af netdatingsiden synes er ekstra hot/sexet/lækker. Og har faktisk lige fået at vide (breaking News!!!), at vinderne anno 2012 er blevet Vild med dans vinderen Joakim Ingversen og Go Morgen Danmark tv-værten Ibi Støving.

Nu afgiver jeg aldrig selv stemme i de her årlige afstemninger, men skulle jeg have stemt på en kvinde, så havde det uden tvivl også været Ibi Støving, der mange morgener, når vi skal have ungerne af sted i skole, gør det tanden mere interessant at se morgen-tv mens madpakker smøres og taskernes pakkes med gymnastik- og svømmetøj.

Sød og nuttet

Jeg har aldrig selv talt med eller mødt Ibi Støving, men umiddelbart er hun typen af kvinde, både vi mænd og kvinder, der sådan rent fysisk synes om kvinder, synes er endda meget tiltalende. Ibi fremstår efter min mening både sød og nuttet, uden at være alt for meget – sød og nuttet på den der meget naturlige og helt nede på jorden facon, kvinder som Linse Kessler, Anni Fønsby og andre af samme skuffe godt kunne lære endda ret meget af.

Jeg og Joan, der heldigvis aldrig har haft problemer med sådan i flæng at fortælle hinanden, hvem vi hver især synes er ekstra hot og lækker (forstår ikke de par, der har problemer med noget sådant), har begge en forkærlighed for Ibi Støving – og den ”passion” er vi med garanti ikke de eneste, der har.

Blot den (trods alt) lettere utopiske tanke/fantasi om, at ”min” Joan fx skulle dyrke Ibi, gerne med mig på sidelinjen (om da ikke andet som en overdimensioneret flue på væggen), kan være mere end rigeligt til, at jeg har lyst til fluks at kravle ind under dynerne.

Der meget apropos får mig til at tænke på, om de her lækre/hotte vejrværter, tv-værter, sangere osv., der eksponeres på daglig basis – og som seriøst har udseendet med sig, overhovedet er klar over, i hvor høj grad de puster til alle vi andres lyster og fantasier. Altså ikke sådan hele tiden, men med jævne mellemrum.

Godt udseende er (gen)vejen til succes – for mange!

Omvendt kan samme “menneskelige godter” vel heller ikke være helt uvidende om, at vejen til succes langt hen ad vejen er meget nemmere og mere lige til, hvis man lige netop har udseendet med sig – og heller ikke er bange for at spille på det. Nå, men tilbage til årets steg-vindere, Joakim og Ibi, der begge – efter min mening – har udseendet med sig, og som nu hver i sær er blevet kåret af det modsatte køn på Singlesex.dk, sådan er gamet nemlig. Kåret af brugerne med bukserne ned om anklerne (sådan mere eller mindre).

Inden man afgiver sin stemme på en af 12 mulige kandidater skal man nemlig – hvis muligt – lægge hjernen på hylden til fordel for at stemme med underlivet/sexfantasien. Som for langt de fleste da heller ikke er så forbandet svært endda.

Tidligere er kendte og lækre piger/kvinder som Lisa Lents, Tina lund og Caroline Wozniacki blevet kåret til Årets Steg, og ja, de piger har da også udseendet med sig, men Ibi Støving er altså tanden mere sød og lækker i kødet – og så er hun også noget mere voksen end hendes tre forgængere.

Og der er altså noget indbydende over lidt mere voksne modeller, der endda har (sådan virker det i hvert fald, når det kommer til Ibi Støving) noget at rykke med. Skulle jeg dog på et tidspunkt – af den ene eller anden årsag – ændre opfattelse af dette, så vil Ibi’s stjerne hos mig helt klart også falme en smule. Kvinder med hjerne er nu engang mere sexede end dem uden lige så meget af samme fedtede substans at tænke og agere ud fra.

Synes jeg!

 

Speak Your Mind

*

*

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud